Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILM

Vanna je prvi naš izvođač kojemu Disney snima spot

29.04.2004.
u 00:00

ZAGREB - Za potrebe lokalizacije filmova Walta Disneyja, Ivana Vrdoljak Vanna u najnovijem crtiću "Pobuna na farmi" zamijenit će K. D. Lang i Bonnie Raitt. Naime, vlasnicu po mnogima najboljeg glasa estrade kod nas, domaći distributer Continental film pozvao je da otpjeva jedine dvije pjesme u filmu, koje u originalnom crtiću pjevaju te dvije vrhunske umjetnice, i ona će biti prva Hrvatica koja će snimiti videospot u Disneyjevoj produkciji.

- Velika je čast kada vas pozovu da zamijenite dvije odlične pjevačice. To je prava glazbena čast. Usto, kako sam majka dvoje djece, drago mi je što ću biti dio industrije dječje zabave čije crtiće obožavam gledati s klincima - kazala je oduševljeno Vanna. Ovih dana ona je u studiju gdje snima hrvatske verzije pjesama "Komad plavog neba" i "Tko će probuditi sunce", za koje je glazbu

napisao oskarovac Anan Menken.

- U utorak putujem u Varšavu gdje ću se u Disneyjevu studiju sastati s ekipom i snimati spot za "Tko će...", a u kojem će se koristiti kadrovi "Pobune na farmi" - govori Vanna.

Koje će poznate osobe posuditi glasove likovima, u Continentalu ne žele otkriti dok ne završi sinkronizacija i čelnici carstva animacije ne odobre glasove. No, doznali smo da je jedan od njih Rene Bitorajac. "Pobuna na farmi" zadnji je Disneyjev film napravljen klasičnom animacijom. U Americi je postigao veliku gledanost, a u hrvatska kina dolazi 26. lipnja. U originalu su glasove posudili Rosanne Barr, Jennifer Tilly i Cuba Gooding Jr.

LEJLA DERVOZ

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije