Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tvoje lice zvuči poznato'

Vanda Winter pobijedila briljirajući u ulozi rokera Axla Rosea

vanda winter
Foto: NovaTV
09.11.2014.
u 22:30

Sjajnu preobrazbu u Micka Jaggera upriličio je Giuliano koji je zbog što vjerodostojnije transformacije imao umjetne zube

Izvedbom pjesme "Sweet child O'Mine" Vanda Winter je pobijedila u šestom izdanju showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

- Jedna nova Vanda, nova energija, kapa dolje, bravo! – rekla je Sandra Bagarić za njenu izvedbu, a stav su podijelili i ostali članovi žirija i izvođači u showu koji su joj dali svoje bodove.

Sjajnu preobrazbu u Micka Jaggera upriličio je Giuliano koji je zbog što vjerodostojnije transformacije imao umjetne zube. Plesni hit Pharrella Williamsa izvela je Jasna Palić-Picukarić.

Mario Petreković izveo je "Livin la vida loca" od Rickyja Martina, Ronald Braus imao je masku kako bi što više nalikovao Jasminu Stavrosu, Andrea Andrassy se transformirala u Sennu M, Minea u Sinišu Vucu, a Baby Dooks je pjevao hit ''Da te mogu pismom zvati'' klape Maslina.

>>Zvijezda emisije Tvoje lice zvuči poznato: Moj imaginarni dečko jako je tolerantan

>>Tajna uspjeha emisije koja je pred ekrane vratila generacije koje su televiziju otpisale

Komentara 3

T1
t111
22:58 09.11.2014.

veceras su gotovo svi bili odlicni. tesko se odluciti za naj. vanda je vokalno genijalna, ali ostali u transformacijama nisu uopce zaostajali. meni je zao andree sto nije bolje prosla. super je skinula koreografiju, bolja nego jasna picek s happyem.

DU
Deleted user
16:52 11.11.2014.

neznam što mi je bolje, izgled ili glas ili gluma, cura je fantastična

MT
mladen.turcic
02:52 10.11.2014.

vanda:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije