Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voditeljica i urednica

U zadnji trenutak izbjegla moždani udar: Ksenija Urličić progovorila o zdravstvenom stanju

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/29
11.02.2024.
u 15:20

Ksenija Urličić progovorila je o svom zdravstvenom stanju i kako danas, nakon duge i impozantne karijere provodi dane.

Legendarna voditeljica i urednica Zabavnog programa HRT-a, 84-godišnja Ksenija Urličić gostovala je u emisiji Zdravlje na kvadrat gdje je pričala o svojim životnim navikama. – Vrlo dobro sam. Znate ja sam vam od onih osoba za koje se može reći – ako je sreća u zadnji trenutak izbjeći nesreću, onda sam vam ja vrlo sretna osoba, jer se meni puno, puno puta dogodilo u mom životu da sam u zadnji trenutak izbjegla ono najgore – kazala je Urličić koja inače obožava glazbu.

- Poznato je da glazba smiruje dušu, da vas oplemenjuje, da spaja ljude, dakle glazba je univerzalno dobro – priznala je Ksenija, a na upit o njezinu zdravstvenom stanju odgovorila je: - Pa zdravlje mi je sad relativno dobro s obzirom na moju dob koja je već vrlo visoka. Ja sam u onoj zadnjoj, najzadnjoj fazi života. Naime, ova prošla godina, ja uvijek kažem ne ponovila se. Imala sam vrlo nezgodnih situacija. U zadnji trenutak sam izbjegla moždani udar.

Ja sam iz čistog zdravlja najedanput se našla hospitalizirana, na hitnoj operaciji. Ja sam upravo u toku javno zdravstveno preventivne akcije, preventive moždanog udara u žena. Dakle, taj moždani udar uglavnom napada žene. Kažem tihi ubojica. Vi mislite da vam je sve uredu i najedanput se nađete u toj situaciji – priznala je Ksenija Urličić. 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Godinama je radila televizijski posao koji je nevjerojatno stresan, a to je osjećala svakog dana. Odgovorila je i na upit novinara – kako je prolazila kroz sav taj stresan period. - Pa gledajte, bila sam puno mlađa. Bila sam zaista zaljubljenik u svoj posao i uspjela sam stvoriti jednu sjajnu ekipu. Dakle okružila sam se zaljubljenicima u svoj posao kakva sam zapravo i ja sama bila – ispričala je Ksenija. 
- Ja sam vam prošle godine, budući da sam često u svom vrtu, puno radim u vrtu, posvetila sam se ružama pogotovo,  tako u svom radu i ushitu vrlo ružno sam pala, tako da sam imala i frakturu kralješka. Međutim, i to je dobro prošlo, tako da nije bilo nikakve intervencije već samo jedan steznik, jedna ortoza takozvana. I to je nakon par mjeseci prošlo – dodala je Urličić, koja ima veliku obitelj, a baka je šest unuka i šest praunuka pa dodaje i to da je u njezinu domu uvijek veselo. 

 

1/6

Za kraj razgovora osvrnula se i na očekivanja ovogodišnje Dore, hrvatskog glazbenog natjecanja za pjesmu Eurovizije. - Pa od ove Dore očekujem, sad vidim da je favorit već tu. To je onaj mali Baby Lasagna. Ne znam, vidjet ćemo. Samo znam sigurno da ove godine, ipak, LET 3 neće pobijediti. Znam za neke da neće, ali neću ih imenovati da se ne uvrijede – zaključila je Ksenija Urličić.

 

VIDEO: Tko je supruga Peđe Grbina? Završila fakultet u Srbiji, imala dramu oko diplome

Komentara 1

Avatar Purger_1993
Purger_1993
16:14 11.02.2024.

Jugoslavenski kadar koji je tribalo prija lustrirat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije