Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživala u zabavi

Nakon prisnih fotki s producentom Ella Dvornik objavila znakovitu poruku: 'Kako je bilo dobro…'

Foto: Bojan Zibar
1/20
11.02.2024.
u 13:22

Popularna influencerica Ella Dvornik nakon što je prošle subote uhvaćena u navodno prisnim trenucima s mladim producentom, sada se oglasila i otkrila kako se provela na Megadance Partyju.

Influencerica Ella Dvornik prošle je subote rasplamsala glasine o novoj ljubavi u svom životu nakon uskoro i službenog razvoda od oca svoje djece Charlesa Pearcea. Nakon što je na Megadance partyju u zagrebačkoj Areni fotografirana i snimljena u navodno prisnim trenucima s producentom Filipom Gežinom i sama je objavila na društvenoj mreži Instagram njihov zajednički video s događaja. „Vi ne razumijete koliko je bilo dobro sinoć“, poručila je popularna influencerica na Instagramu, a ondje broji više od 500 tisuća pratitelja. 

Podsjetimo, jedna od najiščekivanijih zabava 2024. godine svakako je Megadance Party koji se održao 9. veljače. Nastupilo je dvadeset domaćih glazbenih izvođača u prepunoj zagrebačkoj Areni, a koja se orila popularnim hitovima i vratila sve u prošlost. 
Arena je bila puna, a među brojnima koji su došli, bila je i influencerica Ella Dvornik (33). Ona je, kako piše 24 sata, u Areni snimljena u društvu mladog producenta Filipa Gežina. Posjetitelji koji su ih vidjeli i snimili fotografije, kažu da su izgledali vrlo prisno. - Bili su prisni i držali su se za ruke. Izgledali su sretno i veselo - rekla je čitateljica za 24 sata.

Ella je sa svojim pratiteljima podijelila nekoliko storyja na Instagramu, a u njima je pokazala kako je u Arenu stigla u društvu Filipa i Alke Vuice. Također, ako se prisjetimo, krajem prošle godine Večernji list ekskluzivno je doznao kako je njezin uskoro bivši suprug navodno u ljubavnom odnosu s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić. Sandu smo tada kontaktirali i ona je poručila kako njihov odnos nije ljubavne naravi.

 

1/5

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Kada smo kontaktirali Sandu Marušić rekla nam je kako se nalazi u Švedskoj te da ne može dugo razgovarati. Kratko je dala i svoj komentar u vezi s ljubavnim odnosom s Charlesom Pearceom. – On i ja nismo u vezi, ali jako smo dobri prijatelji i partneri. Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom – kazala je Sanda kroz smijeh, no ipak, izvor blizak redakciji tvrdi kako se iza njihova prijateljstva krije nešto više.

Ellina ljubavna priča s Charlesom počela je u Londonu gdje je tada 22-godišnja Ella upoznala Charlesa, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka te imaju dvije kćeri Balie i Lumi. Prije više od dvije godine iz Zagreba se obitelj preselila u Bale jer je Charlesu više odgovarao stil života u Istri od onog u našoj metropoli.

– Odlučili smo otići iz Zagreba jer Charles ne voli Zagreb, ne voli ovaj mentalitet – rekla je u jednom intervju. Nije skrivala kako su zbog razlike u godinama mnogi mislili kako njihova veza neće potrajati i kada je prvi put bila trudna, osvrnula se na tu temu i napisala na Instagramu: "Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način. Ali, evo nas ovdje, četiri godine poslije, u našem domu, s dva kućna ljubimca i bebom na putu."

 

VIDEO: Tko je supruga Peđe Grbina? Završila fakultet u Srbiji, imala dramu oko diplome

Komentara 2

CI
Cikofeljo
14:11 11.02.2024.

Svi su Dvornikovi živjeli na Borisovoj popularnosti a ne na svojoj kvaliteti !

Avatar rubinet
rubinet
13:35 11.02.2024.

500 tisuća pratitelja? Eto, ja nisam. Jesam li zato prikraćen? Trebam li se pridružiti ? Što mi je činiti? Pitanja se množe....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije