Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gospodin savršeni

U show se vraća bivša kandidatkinja, a Toni sumnja da jedna djevojka ne pokazuje pravo lice: 'To me brine'

Foto: RTL
1/8
18.04.2022.
u 13:30

„Jako me je povrijedilo sve ono i koliko god bih ti želio skočiti u zagrljaj pa da nastavimo kako je bilo, isto tako želim čuti što mi želiš reći“, odgovorio joj je Gospodin Savršeni koji dobro mora razmisliti o Polini i svojim osjećajima prema njoj.

Morska avantura u Dalmaciji je završila pa su se Gospodin Savršeni i djevojke vratili u Zagreb, a iznenađenje večeri bit će ponovni susret koji će možda vratiti neke stare iskrice…

Prošli je tjedan Polina napustila show nakon romantičnog spoja s Tonijem i upoznavanja njegove sestre. No izgleda kako je tu odluku donijela nepromišljeno, stoga će joj se danas pružiti prilika da zgodnom Splićaninu iskreno objasni zašto je tako postupila, piše RTL

„Razmišljala sam o tome što se dogodilo i mislim da sam pogriješila što nisam dala priliku da iz našeg odnosa nastane nešto više, osjećala sam da je nešto ostalo nedorečeno…“ priznala je Polina te izjavila kako bi voljela dobiti još jednu priliku za daljnjim upoznavanjem Tonija.

„Jako me je povrijedilo sve ono i koliko god bih ti želio skočiti u zagrljaj pa da nastavimo kako je bilo, isto tako želim čuti što mi želiš reći“, odgovorio joj je Gospodin Savršeni koji dobro mora razmisliti o Polini i svojim osjećajima prema njoj. 

Osim toga, počinje ga brinuti i što ostale djevojke u kući možda ne pokazuju svoje pravo lice, a prvenstveno to misli za Kseniju: „Ne mogu raščistiti da li je tu iz pravih razloga i to je ono što me brine…“

A kako bi donio ispravnu odluku te shvatio u kojem smjeru želi nastaviti ovu ljubavnu avanturu, Gospodin Savršeni provest će cijeli dan u vili s djevojkama. Kako će proći druženje s Tonijem i hoće li zgodni neženja oprostiti Polini – pogledajte večeras u 21.20 sati na RTL-u!

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije