Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paul Grant

U 57. godini iznenada preminuo glumac iz Ratova zvijezda i Harryja Pottera, srušio se na ulici

Foto: profimedia
1/3
20.03.2023.
u 18:46

Glasnogovornik britanske prometne policije rekao je da su ga policajci pronašli u King's Crossu, londonskoj četvrti, 16. ožujka

Paul Grant, glumac javnosti poznat po ulogama u "Ratovima zvijezda" i "Harryju Potteru", preminuo je iznenada u dobi od 56 godina, a tužnu vijest potvrdila je njegova obitelj koja je otkrila kako su jučer isključili aparate. 

"Shrvana sam. Moj tata je bio legenda. Uvijek je izmamio osmijeh na svačije lice. Tata moj, toliko te volim, mirno spavaj", rekla je njegova kći Sophie Jayne Grant za The Sun. 

Glumca su, naime, u četvrtak poslijepodne pronašli kako leži na ulici bez svijesti. Pronašla ga je policija, a hitno su ga prebacili u bolnicu gdje je ustanovljeno da je doživio moždani udar. Potom su ga priključili na aparate za održavanje života, no nažalost, nije pomoglo.

Glasnogovornik britanske prometne policije rekao je za Daily Mail da su ga policajci pronašli u King's Crossu, londonskoj četvrti te da su odgovorili na hitnu medicinsku pomoć ispred postaje nešto poslije 14 sati 16. ožujka. "Izveli su CPR na muškarcu prije nego što su bolničari stigli i preuzeli brigu o njemu. Prevezen je u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju", kazao je glasnogovornik.

Paul Grant glumio je Ewoka u četvrtom nastavku "Ratova zvijezda", "Povratak Jedija", a u filmu "Harry Potter i kamen mudraca", prvi u serijalu, utjelovio je Goblina. Osim toga, ostvario je uloge i u filmovima "Willow", "Legenda", "Labirint" i "Deuce Bigalow 2".

Daily Mail piše kako se godinama borio s ovisnostima o alkoholu i drogama, a i sam je prije devet godina ispričao da je sav novac koji je zaradio na filmovima potrošio na alkohol, drogu i prostitutke. 

"Trebam pomoć. Bio sam na kokainu i samo je postajalo gore. Pijem i pušim kad god stignem. Imao sam obitelj, bio sam oženjen, sad sam razveden. Izgubio sam sve. Nemam ništa. Sve moje stvari, slike, odjeća, posvuda su", rekao je tada i dodao: "U ovom trenutku ne znam što želim. Imao sam novaca, sve sam uprskao, potrošio sam ga na drogu i prostitutke". 

VIDEO Zaručio se Gospodin Savršeni Mijo Matić

Komentara 6

LJ
ljeto90
19:15 20.03.2023.

Niti jedan bockani političar nije iznenada umro??? Baš interesantno???

AM
amorphius
20:26 20.03.2023.

bog zna od čega.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
08:54 21.03.2023.

Novac koji je zaradio na filmovima potrošio je na alkohol, drogu i prostitutke, a ostatak je spiskao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije