Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upoznali se preko društvenih mreža

Ana i Dominik iz 'Života na vagi' izrekli su sudbonosno da i otkrili ime koje će dati kćeri

Foto: Instagram
1/8
20.03.2023.
u 15:59

Par se vjenčao kod matičara, a veliko svadbeno slavlje planiraju za sljedeću godinu u rodnoj im Slavoniji

Ana Žderić (24), kandidatkinja četvrte sezone "Život na vagi" i Dominik Kračun Dodo (24), finalist pete sezone RTL-ovog showa vjenčali su prošlog vikenda. Bračne zavjete su izmijenili pred matičarem, a veliku svadbu spremaju za svibanj sljedeće godine.

- Bilo je prekrasno, u krugu obitelji. Vjenčali smo se prije rođenja malene, kako kasnije ne bismo imali komplikacije - ispričala je Ana za RTL i dodala kako su najveći dio priprema za veliku proslavu, koja će se sljedeće godine dogoditi u Slavoniji odakle su ona i Dominik rodom, već gotovo sve odradili i kaparili. Par početkom srpnja očekuje prinovu i postat će roditelji djevojčice kojoj su već izabrali i ime. 

- Odlično napreduje, a već smo smislili i ime. Zvat će se Nika. To nam se svidjelo, kratko je i jasno. Svaku večer s njom razgovaramo, veselimo se novom poglavlju, baš kao i svi roditelji - rekla je Ana. S Dominikom se povezala preko društvenih mreža i zajednička tema na početku im je bio "Život na vagi", a nakon toga su se dogovorili i za kavu i tako je krenulo.

-  Jako sam sretna što sam pronašla osobu sličnu sebi i što imam kraj sebe divnu osobu koja me u potpunosti razumije. Zaista je divan i poseban. Apsolutno smo jedno drugome podrška i jedno drugome motiv za nastaviti dalje sa zdravim načinom života. - kazala je Ana nakon što su 2021. godine ona i Dominik na društvenim mrežama objavili da su par. 

 - Da vas upoznam sa svojom misterioznom djevojkom koja je postala jedna od najvećih motivacija u životu. Upoznavši nju mi se vratila vjera u ljude, ali i u ljubav koju sam davno izgubio. Moja draga Ana mi je bila najvažnija u ovom procesu, ona je jedina znala kroz što prolazim i kolika motivacija mi je potrebna da izdržim do kraja. Veoma sam joj zahvalan na svemu i postoji 101 razlog zašto sam ja tu curu zavolio najviše na svijetu. Da je više cura poput nje svijet bi bio puno ljepši - napisao je Dominik tada. 
 
Oboje su u RTL-ovom showu postigli velike rezultate, pa je tako Ana u show ušla sa 139,9 kilograma, a show je napustila sa 102.3 kilograma. Dominik je u "Život na vagi" ušao sa 162,6 kilograma, a nakon tri mjeseca u izolaciji i dva mjeseca boravka kod kuće, izgubio je čak 67,8 kilograma, odnosno 41,7 posto tjelesne mase.

VIDEO Zaručio se Gospodin Savršeni Mijo Matić: Nije isplanirano, nije naštimano, stvarno je!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije