Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah su primijetili

Trudna Adriana Ćaleta-Car objavila fotku na kojoj plazi jezik, a pratitelji komentiraju samo ovo: Prepala sam se

Foto: Instagram screenshot
1/26
15.08.2021.
u 13:33

Adriana je objavila dvije fotografije, a prva je zaintrigirala pratitelje. Naime, pravnica je pozirala u zanimljivoj kombinaciji s maramom na glavi.

Trudna supruga našeg reprezentativca Duje Ćalete-Cara, Adriana na Instagramu je podijelila fotke na kojima je pokazala kako se provodi na odmoru u Francuskoj. Adriana je objavila dvije fotografije, a prva je zaintrigirala pratitelje. Naime, pravnica je pozirala u zanimljivoj kombinaciji s maramom na glavi. Isplazila je jezik, a ruku je nespretno smjestila na bok. Lakat je okrenula prema kameri, a to je stvorilo optičku iluziju koja pratiteljima nije promaknula.

Foto: Instagram

- Malo ti je čudno ruka ispala na prvoj fotki - napisala je jedna pratiteljica, dok se druga nadovezala: - Ja sam se prepala. 
Lijepa trudnica nije se obazirala na komentare, već je nastavila uživati na odmoru. 

Foto: Instagram

Inače, nogometaš i pravnica u svibnju su uplovili u zračnu luku, a tri mjeseca prije toga objavili su zaruke. Otkrili su tada i kako čekaju svoje prvo dijete. Adriana pohvalila predivnim zaručničkim prstenom i napisala: "Ljubav je velikodušna ,dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. LJUBAV NIKADA NE PRESTAJE. You will Forever be my Always", napisala je 29-godišnja Adriana.

Par je u vezi oko četiri godine, a upoznali su se u Zagrebu. Adriana je studij prava završila u Splitu, a u slobodno vrijeme bavila se modelingom a prije toga dugo je trenirala i tenis. Modelingom se počela baviti jer joj se i starija sestra time bavila i često ju je pratila na snimanjima i revijama i s vremenom kada joj je sestra prestala s modelingom Adriana je ušla u taj svijet. S pet godina mlađim dečkom Dujom živi u Marseilleu gdje Duje igra za Olympique de Marseille.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:54 15.08.2021.

Trudna? Pa što je radila?

GR
grunfeta
08:53 16.08.2021.

Sad mi je lakše ! Pa gotovo tjedan dana, a da niste o njoj ništa objavili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije