Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna mama

Tončica Čeljuska pokazala kćeri koje rijetko imamo priliku vidjeti, nevjerojatno sliče majci

Foto: instagram
1/9
01.08.2023.
u 09:10

Svoje dvije ljepotice Tončica je dobila u braku sa Zlatkom Čeljuskom, a obje djevojke izabrale su živjeti svoj život podalje od javnosti

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije "U svom filmu" Tončica Čeljuska (53) svoj privatni život nastoji držati podalje od javnosti no ovoga je puta napravila iznimku pa je tako s pratiteljima podijelila fotografiju svojih dviju kćeri, Tihane i Anuške. 

Dvije ljepotice koje neodoljivo sliče majci pozirale su uz more u kupaćim kostimima, a ponosna mama uz fotografiju je podijelila i pjesmu "Sve bi seke ljubile mornare", grupe Magazin. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Svoje dvije ljepotice Tončica je dobila u braku sa Zlatkom Čeljuskom, a mnogi i dalje pamte skandal koji je 2009. godine potresao život poznate voditeljice. Naime, njezin je bivši suprug Zlatko tada bio osuđen na dvije i pol godine zatvora jer je prodao tuđe zemljište, a krajem listopada iste godine pobjegao je iz zemlje kako bi izbjegao zatvorsku kaznu. A za njim je zbog toga raspisana i međunarodna tjeralica. Mjesec dana nakon toga Tončica je otkrila da se razvodi od supruga. 

VEZANI ČLANCI

"U brakorazvodnoj sam parnici i namjeravam je provesti do kraja čim bude prilike, ali za to je potrebno da on bude dostupan sudu. To je za mene završena priča", rekla je za tportal.

Starija kći bivšeg bračnog para Čeljuska, Anuška, danas ima 29 godina i sa suprugom i kćeri Amelie živi u Švicarskoj. Ona posebno sliči majci, a mnogi pišu i da je kopija hollywoodske ljepotice Margot Robbie. Kći Tihana četiri je godine mlađa, a obje su djevojke odlučile živjeti podalje od medija i društvenih mreža.

VIDEO Lokas otkrio dobro čuvanu tajnu lovca: Nije istina da svi sve znaju, ali skužiš kako funkcioniraju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije