Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav

Tom Cruise ima 25 godina mlađu djevojku: Njen bivši muž tvrdi da će mu izbiti milijune iz džepa

Foto: profimedia
1/19
13.02.2024.
u 11:00

Američki glumac Tom Cruise navodno ima novu djevojku. On iza sebe ima tri propala braka, a dok ona samo jedan. No njezin bivši suprug tvrdi da je lukava te je iz braka s njim izašla bogatija za vrtoglavih 150 milijuna dolara.

Američki glumac Tom Cruise navodno ima novu djevojku. Ovaj 61-godišnjak zvijezda je filma „Top Gun: Maverick“, a posljednjih se nekoliko mjeseci zbližio s Ruskinjom Elsinom Khayrovom, inače 36-godišnjakinjom s kojom je u ljubavnom odnosu, prenosi britanski tabloid Daily Mail. - Dobro je poznato u Elsinim krugovima da su ona i Tom sada par. Posljednjih nekoliko tjedana jako su se zbližili, ali jako paze da ih se ne fotografira zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost. Tom je prespavao u Elsinom stanu, koji je, kao što možete zamisliti, vrlo lijep. Uživaju u zajedničkom druženju i unatoč svom bogatstvu, rade puno stvari koje rade i obični parovi – rekao je izvor blizak paru za Daily Mail.

Novopečeni par je došao na gala večer u znak podrške humanitarnoj organizaciji Air Ambulance Charity iz Londona, gdje je princ William bio počasni gost. Iako su Cruise i Khayrova došli tamo odvojeno, prijatelji su izjavili da to ne iznenađuje jer većinu vremena provode iza zatvorenih vrata u njezinom višemilijunskom stanu u Knightsbridgeu u Londonu. Međutim, ipak su odlučili otići zajedno u šetnju Hyde parkom.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Izvori bliski paru otkrivaju i to da su zajedno večerali u nekoliko ekskluzivnih londonskih restorana, a pritom se jako pazilo na njihovu privatnost te da ne budu viđeni. Podsjetimo, holivudski zavodnik već se tri puta ženio, a ako ova veza postane ozbiljna, ovo bi mu bio četvrti u nizu. Bio je u braku s Mimi Rogers od 1987. do 1990., s Nicole Kidman od 1990. do 2001. i s Katie Holmes od 2006. do 2012. godine.

Elsina se pak razvela od bivšeg supruga Dmitrija Tsetkova 2022. godine, a 43-godišnji ruski oligarh u prosincu prošle godine progovorio je o njihovu mukotrpnom razvodu i trogodišnjoj bitki za koji tvrdi da ga je koštao više od 150 milijuna dolara. „Bez obzira s kim je ona, s Tomom Cruiseom ili bilo kim drugim, ta bi osoba trebala biti svjesna da ona voli finije stvari te da ima skup i luksuzan ukus. Tom bi trebao držati oči, ali i novčanik širom otvorene“, poručio je ruski oligarh i dodao: „Sretan sam zbog nje, želim joj sve najbolje“, zaključio je.

 

VIDEO: Sjećate se Violete i Nikše iz BB-a koji su u sretnom braku 12 godina: Ne sramimo se ničega

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:45 14.02.2024.

Izbit će i on njoj nešto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije