Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET SARAJEVU

Tarik Filipović objavio fotografiju s jednom od najpoznatijih regionalnih sportašica: 'Šlag na tortu'

Foto: Instagram
1/6
20.05.2022.
u 07:00

- Svaki boravak u Sarajevu mi ispuni dušu i jača srce… Svaka šetnja čaršijom rezultira s puno divnih susreta, puno osmijeha i smijeha… Slučajni susret sa mojom dragom Razom bio je šlag na tortu - napisao je Tarik pokraj fotografije sa sportašicom koja je tri puta birana za najbolju košarkašicu Europe, a 2017. godine primljena je u Kuću slavnih

Glumac i voditelj Tarik Filipović (50) sinoć je u Sarajevu gostovao s predstavom "Predsjednici & ca", a danas je prošetao ulicama glavnog grada Bosne i Hercegovine i susreo se s najpoznatijom bosanskom košarkašicom svih vremena, legendarnom Razijom Mujanović (55). 

- Svaki boravak u Sarajevu mi ispuni dušu i jača srce… Svaka šetnja čaršijom rezultira s puno divnih susreta, puno osmijeha i smijeha… Slučajni susret sa mojom dragom Razom bio je šlag na tortu - napisao je Tarik pokraj fotografije sa sportašicom koja je tri puta birana za najbolju košarkašicu Europe, a 2017. godine primljena je u Kuću slavnih.

Podsjetimo, Tarik je u ožujku proslavio 50. rođendan, a u intervjuu za Večernji list između ostalog odgovorio je na pitanje priželjkuje li još nešto.

 - Čudno je kad po načinu života ostaneš kao da ti je 24, a pedeseta kuca na vrata. Svoje godine nosim s ponosom i veseljem. Svi starimo i smatram da treba voljeti svoje bore, svoje sijede i nikada ne predstavljati ni sebi ni drugima to kao teret i kao nešto strašno. Treba biti kao Sean Connery. Živjeti i otići kao on... Ispunjen sam privatno i poslovno, nikad nemam želja, osim dobrog zdravlja. Htio sam jednu djevojčicu, ali to nam se, nažalost, nije dogodilo, nadam se da će biti jednog dana unuka i unučica. Svima želim najprije zdravlje, kako najbližima tako i braći i sestrama diljem majčice Zemlje, a kad je tu zdravlje, ispunjenost i sreća, ne treba ti ništa drugo, jer su onda sve stvari dohvatljive i ostvarive. Osjećam se kao da sam na nekom početku, kao da me tek najljepše stvari (pa i poslovno) tek očekuju. - odgovorio nam je Tarik. 

VIDEO: Jakov Sedlar napao ministricu kulture

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Vukomerec
Vukomerec
23:18 23.05.2022.

Omožeš i ostati u toj maglovitoj čaršiji. Kad ti već ispunja dušu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije