Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sasatanak u palači

Susret kralja Charlesa s premijerkom Truss postao je hit na društvenim mrežama, svi dijele ovaj video

FILE PHOTO: Prime Minister weekly audience with King Charles III
Foto: POOL/REUTERS
1/7
13.10.2022.
u 14:15

Komentari koji su se pojavili nakon objave videa su šaroliki, a jedan korisnik Twittera je napisao kako bi plaćao kraljevskoj obitelji za ovakav sadržaj.

Kralj Charles III u Buckinghamskoj palači primio je britansku premijerku Liz Truss, a njihov susret zabilježile su i televizijske kamere i video su ubrzo počeo dijeliti po društvenim mrežama i mnogima je bio smiješan pozdrav koji je Charles uputio premijerki. Truss se blago naklonila dok se rukovala s kraljem, a Charles joj je ležerno uzvratio:

VIDEO: Susret kralja Charlesa s premijerkom Truss postao vialni hit: "Opet si ovdje? Ajme, ajme..."

- Opet si ovdje. Premijerku nije iznenadio ovaj komentar i odgovorila je kako joj je veliko zadovoljstvo, a Charles je rekao: Oh Bože. U svakom slučaju..." . Komentari koji su se pojavili nakon objave videa su šaroliki i izdvajamo neke od njih.

 

 

 

 

 

- Sigurna sam da se Liz pitala što se ovdje događa kada je došla kod Charlesa. Rado bih financirao kraljevsku obitelj za još ovakvog sadržaja. Ovo je sve! Mislim da ovo daje goru sliku o kralju, nego o premijerki Lizz. Djeluje kao da se premijerka pita što se ovdje dogodilo - napisali su na Twitteru korisnici ove društvene mreže. Još su jedan zanimljiv detalj uočili kod ovog videa, a to je fotografija koju Charles ima u prostoriji u kojoj je primio premijerku.

To je fotografija s vjenčanja njegovog sina Harryja i Meghan Markle koji su prije dvije godine odselili u Ameriku i odstupili od svojih kraljevskih dužnosti. Od tada odnosi između Charlesa i Harryja su narušeni, pa je mnoge iznenadilo što Charles ima baš ovu fotografiju i smatraju kako kralj sigurno želi poboljšati odnos sa sinom.

VIDEO Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete

Ključne riječi

Komentara 1

LL
lijepa_li si
14:30 13.10.2022.

svi nestrpljivo iščekujemo susret kraljevića i prvog američana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije