Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga za istinom

Suprug preminule glumice Brittany Murphy zabranio obdukciju

brittany
vl
21.12.2009.
u 09:02

Što je bilo uzrok da se glumica u 32. godini života sruši pod tušem, zbog odluke njezina supruga neće se doznati. U glumičinoj kući, poslije njezine smrti, istražitelji su pronašli nekoliko različitih kutijica s tabletama.

Iako je vijest o smrti 32-godišnje Brittany Murphy svijetom zagrmila poput iznenadna groma, njezinoj obitelji, čini se, uzrok srčanog udara nije nepoznat. Naime, dan poslije njezine smrti američki su mediji objavili da je Simon Monjack, suprug preminule, zabranio da se na glumici obavi obdukcija. 

U isto vrijeme njezina majka Sharon liječnicima je otkrila da je Brittany bolovala od dijabetesa. Je li on bio razlog zbog kojeg se glumica u 32. godini života srušila pod tušem, zbog odluke njezina supruga neće se doznati. U glumičinoj kući, poslije njezine smrti, istražitelji su pronašli nekoliko različitih kutijica s tabletama. Nijedna od njih, tvrde liječnici, nije bila "velikoga kalibra", no unatoč tome napravit će toksikološke provjere tih lijekova...

Dok se s jedne strane pokušava shvatiti koji su razlozi prerane smrti mlade umjetnice, prijatelji i obožavatelji Brittany Murphy na društvenoj mreži Twitter već su započeli   ispraćaj. Statusom posvećenim slatkoj Britt od nje, svoje bivše djevojke, na toj se stranici oprostio i glumac Ashton Kutcher.

- Svijet je danas izgubio jednu zraku sunca. Moja najiskrenija sućut Britanyinoj obitelji, suprugu i njezinoj prekrasnoj majci Sharon - napisao je Kutcher koji je na šarm i osmijeh malene Britt pao tijekom snimanja filma "Upravo vjenčani".

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
11:41 21.12.2009.

..kakva obdukcija...koja sramota bi bila, ako se dozna da je mala, ovisna...

ZI
Ziggy313
10:26 22.12.2009.

Meni je ovo sumnjivo. Hoće li je suprug još dati i kremirati? A kako policija može znati da nije npr. namjerno otrovana nečim? Pa nije ona bakica od 85 g. pa da samo tako umre... Svaka čast suprugovoj tuzi, no mislim da ne može samo on odlučivati o obdukciji.

Avatar jura-100
jura-100
10:57 22.12.2009.

BRAVO za pametnog supruga!!! On je ZABRANIO??? Pa o tome ne odlučuje on, nego policija. Moga bi isto tako probati zabraniti i gravitaciju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije