Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj od ljubavi života

'Strašno je gledati svoju ljubav kako umire, a vi ne možete pomoći..'

Celine i rene Angelil
Foto: Reuters
1/6
16.01.2016.
u 11:50

Od raka grla bolovao je 17 godina, a posljednje dvije ona ga je hranila svaki dan uz pomoć cvijevi jer više nije mogao samostalno gutati.

“Ne voli da ga ostavljam samog. Moli me da mi premine na rukama, a svojoj doživotnoj ljubavi i jedinom muškarcu mojeg života obećala sam da će tako i biti”, kazala je nedavno za USA Today Céline Dion u emotivnom intervjuu otvorivši dušu o teško bolesnom suprugu Renéu Angélilu.

Kratka pauza za žalovanje

Što je obećala, tako je i bilo. Njen suprug, otac njene djece, njena ljubav, producent i mentor koji ju je stvorio – René Angélil preminuo je u četvrtak u njihovu domu u Las Vegasu u 73. godini života.

Céline je bila uz njega do njegova zadnjeg daha, a vijest je osobno objavila na svojoj internetskoj stranici. Od raka grla bolovao je godinama. Nakon niza intenzivnih tretmana zračenja u bolnici u Bostonu, prije dvije godine vratio se u njihov dom u Las Vegas gdje se o njemu brinula Céline. Svakodnevno ga je tri puta hranila uz pomoć cijevi jer više nije mogao samostalno gutati.

“1992. imao je srčani udar, a 1998. mu je dijagnosticiran rak. Često smo pitali liječnike koliko mu je ostalo vremena. Želio je to znati. No nije bilo jasnog odgovora. Ali bez obzira na život u neizvjesnosti i boli, kao biznismen koji je uspio postići da se moje ploče prodaju u nakladama od 220 milijuna, naljutio bi se kada ne bih nastupala”, ispričala je 47-godišnja Céline. Baš zato, da ga ne iznevjeri, samo kratkoročno je uzela pauzu za žalovanje, ali već 23. veljače nastupa u Caesars Palaceu u Las Vegasu.

Plakanje je za sam kraj

Njihova ljubavna priča u startu je mnogima bila bizarna, no dokazali su da je njihova ljubav bila prava. Naime, Angélil je upoznao Céline kada joj je bilo samo 12 godina. Snimku njezina glasa poslao mu je Célinin brat, a on je kao bivši pjevač i iskusni glazbeni producent u njoj prepoznao potencijal i postao joj mentor i menadžer. Sedam godina kasnije započeli su romansu. Njoj je bilo tek 19, a njemu 45. Iza sebe je imao propali brak i troje djece. Vjenčali su se 1994. u Montrealu i imaju tri sina, 15-godišnjeg Rene-Charlesa i petogodišnje blizance Nelsona i Eddyja.

“Sinove nismo štedjeli očeve bolesti, naučili su da je umiranje sastavni dio života. Strašno je gledati svoju ljubav kako umire, a vi ne možete pomoći.

Ali možete mu hrabro reći ‘tu sam, bit će dobro’... Nema ništa od plakanja. Plakat ću kada me napusti, ali i tada zbog njega hrabro nastaviti dalje”, ispričala je nedavno. 

>>Beskrajna tuga u obitelji pjevačice: Nakon supruga umire joj i brat

>>Nakon duge i teške bolesti preminuo suprug Celine Dion

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije