Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supruge nogometaša

Strani mediji zaljubili se u WAGS-ice Izabel i Adrianu

Foto: Instagram
1/9
13.08.2018.
u 16:30

Komentari na društvenim mrežama odaju da su obožavatelji oduševljeni što najljepše žene nogometaša stižu baš u njihov klub.

Dolazak Matea Kovačića na jednogodišnju posudbu u nogometni klub Chelsea oduševio je tamošnje navijače. No zvijezda ovog transfera nije samo on već i njegova supruga Izabel, o kojoj su se naširoko raspisali britanski mediji.

Kako navodi Daily Star, kada Kovačić stigne u zapadni dio Londona, s njim će stići i njegova supruga Izabel Kovačić koja je “slavna i omiljena u svojoj domovini” te je mnogi, zbog bujne kose koja je često kovrčava, uspoređuju s pjevačicom Shakirom.  I Izabelin Instagram profil “planuo” je jer su joj mnogi engleski navijači odlučili poželjeti dobrodošlicu, a neki su je već i prozvali kraljicom Londona.

 

 

– Presretni smo što će takva lijepa žena iduću godinu živjeti u našem gradu – poručili su joj.

S druge strane, tugu nisu mogli sakriti Realovi navijači koji su se u suzama oprostili od nje.
– Molim te, nagovori Matea da ne odlazi iz Reala, ne želimo izgubiti ni tebe. Uvijek ćeš ostati najljepša WAGS-ica – samo su neki od komentara na Instagramu.

Britanski tabloid piše i kako su Kovačići među najpoznatijim parovima u Hrvatskoj. Kada stignu u London, Izabel će se vjerojatno nastaviti sa sestrom baviti proizvodnjom proizvoda za najmlađe od prirodnih materijala. No nije Izabel jedina naša ljepotica koja je zaludila strane medije.

 

 

Get lost in the view. ☁️ #view #viewpoint #marseille #france #basilique

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

 

I djevojka Duje Ćalete, koji je potpisao za poznati francuski klub Olympique de Marseille, pravnica Adriana Đurđević prava je atrakcija. Otkako je stigla, lijepa Dubrovkinja ne skriva sreću, a po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama da se primijetiti kako uživa u čarima Marseillea. Srdačnu dobrodošlicu zaželjeli su joj i navijači Marseillea.

– Dobro došla u Marseille, želimo ti ugodan boravak ovdje – pozdravili su je pa ispod fotografije pisali koliko je prelijepa i da se nadaju da će je vidjeti uživo.

VIDEO: Ovo su najveće hrvatske zavodnice

 

Komentara 4

LU
Lujo123
16:55 13.08.2018.

našim nogometašima iz repke svaka čast, ali "supruga nogometaša" kaj vam je to! Ja bi napisal, ali se bojim baniranja na jedno 2 do 5 godina!

NA
narcis660
23:21 13.08.2018.

Toliko ima još lijepih žena na kugli zemaljskoj tako isto i u Hr ali nisu imala sreću tako javno se eksponirati ili nametati i ostale su nezapažene i anonimne.Halo ne mislite li da malo pretjerujete sa tom "titulom"žene nogometaša.???Smarate malo.Dosadaaaa

DU
Deleted user
17:09 13.08.2018.

svi su očarani hrvatskim sponzorušama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije