Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA RUŽA

Šprajc: 'Dobiti Ružu bio je najbolji osjećaj ove godine i najbolja terapija za muku koja me snašla'

Foto: RTL
1/5
29.04.2020.
u 15:19

Šprajcu je ovo već treća Večernjakova ruža, a činjenica da su ga odabrali upravo čitatelji mu stvarno puno znači, što je i naglasio u prijenosu dodjele.

Ružu za prestižnu kategoriju TV osoba godine, čiji je ponosni sponzor HEP, dobio je voditelj RTL-ova Direkta Zoran Šprajc. Kategoriju je predstavio reporter Nove TV Andrija Jarak koji se odmah našalio kako mu je drago da je u situaciji da napokon može gledateljima predstaviti neke dobre vijesti, a pokazao je i svoju Ružu. Šprajcu je ovo već treća Večernjakova ruža, a činjenica da su ga odabrali upravo čitatelji mu stvarno puno znači, što je i naglasio u prijenosu dodjele. Voditelj se oporavio nakon infarkta i ponovno vratio na posao, a u sada već pretrpanom rasporedu pronašao je i malo vremena da nam kaže kako se osjeća nakon što je dobio još jednu Ružu, te što jedva čeka napraviti kada napokon izađemo iz karantene.

Kako ste se osjećali kada su vas proglasili TV osobom godine?
Bio je to najbolji osjećaj ove godine i najbolja terapija za muku koja me je snašla krajem prošle godine. Izgleda da me srčani tada ipak nije uzalud pogodio. Ako je on recimo bio kazna za stres i način života koji nosi posao, Ruža je nagrada za sve ono što sam napravio dobro u tom poslu.  

Tko vam je prvi čestitao?
Hrvoje Huljić i Ante Bašić, naši dečki iz tehnike koji su bili sa mnom i vodili brigu da HRT dobije sliku i ton.  

Iako ih već ih imate nekoliko, jeste li odabrali posebno mjesto za ovu novu Ružu? Gdje ćete ju smjestiti?

Pridružit će se svojim rodicama, pa će ih sve skupa obasjavati sunce na mom prozorčiću. Sad je to već respektabilan buket ruža, gotovo kao umjetnička instalacija.

Što mislite o ovakvoj, virtualnoj dodjeli Večernjakove ruže?
Čini mi se da nije loše ispalo, ali nadam se da je to prva i zadnja takva Skype dodjela.

Što jedva čekate napraviti kad izađete iz karantene?
Poderao sam tenisice jer sam svaki dan mahnito pješačio po zagrebačkim šumama i gorama pa će kupnja novih biti prva stvar koju ću  napraviti kad se otvore dućani. Sve ostalo ionako će ostati nepromijenjeno. Nećemo se smjeti rukovati, grliti i nazdravljati, život će biti reduciran na minimalne radosti.

Komentara 11

PE
PetiElement
16:02 29.04.2020.

Ovo je presmiješno da bi eventualno bilo tužno..

CR
CroVukovar
16:26 29.04.2020.

Od koga je nagrada, nije ni čudno.

DU
Deleted user
16:15 29.04.2020.

Ptica rugalica koja se izruguje sa hrvatskim braniteljima i svime što je hrvatsko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije