Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Večernjakova ruža

Šprajc: 'Dobiti Ružu bio je najbolji osjećaj ove godine i najbolja terapija za muku koja me snašla'

Šprajcu je ovo već treća Večernjakova ruža, a činjenica da su ga odabrali upravo čitatelji mu stvarno puno znači, što je i naglasio u prijenosu dodjele.
29. travnja 2020. u 15:19 11 komentara 1611 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/5

Ružu za prestižnu kategoriju TV osoba godine, čiji je ponosni sponzor HEP, dobio je voditelj RTL-ova Direkta Zoran Šprajc. Kategoriju je predstavio reporter Nove TV Andrija Jarak koji se odmah našalio kako mu je drago da je u situaciji da napokon može gledateljima predstaviti neke dobre vijesti, a pokazao je i svoju Ružu. Šprajcu je ovo već treća Večernjakova ruža, a činjenica da su ga odabrali upravo čitatelji mu stvarno puno znači, što je i naglasio u prijenosu dodjele. Voditelj se oporavio nakon infarkta i ponovno vratio na posao, a u sada već pretrpanom rasporedu pronašao je i malo vremena da nam kaže kako se osjeća nakon što je dobio još jednu Ružu, te što jedva čeka napraviti kada napokon izađemo iz karantene.

Kako ste se osjećali kada su vas proglasili TV osobom godine?
Bio je to najbolji osjećaj ove godine i najbolja terapija za muku koja me je snašla krajem prošle godine. Izgleda da me srčani tada ipak nije uzalud pogodio. Ako je on recimo bio kazna za stres i način života koji nosi posao, Ruža je nagrada za sve ono što sam napravio dobro u tom poslu.  

Tko vam je prvi čestitao?
Hrvoje Huljić i Ante Bašić, naši dečki iz tehnike koji su bili sa mnom i vodili brigu da HRT dobije sliku i ton.  

Iako ih već ih imate nekoliko, jeste li odabrali posebno mjesto za ovu novu Ružu? Gdje ćete ju smjestiti?

Pridružit će se svojim rodicama, pa će ih sve skupa obasjavati sunce na mom prozorčiću. Sad je to već respektabilan buket ruža, gotovo kao umjetnička instalacija.

Što mislite o ovakvoj, virtualnoj dodjeli Večernjakove ruže?
Čini mi se da nije loše ispalo, ali nadam se da je to prva i zadnja takva Skype dodjela.

Što jedva čekate napraviti kad izađete iz karantene?
Poderao sam tenisice jer sam svaki dan mahnito pješačio po zagrebačkim šumama i gorama pa će kupnja novih biti prva stvar koju ću  napraviti kad se otvore dućani. Sve ostalo ionako će ostati nepromijenjeno. Nećemo se smjeti rukovati, grliti i nazdravljati, život će biti reduciran na minimalne radosti.

Dobitnica Večernjakove ruže Jelena Miholjević: Dodjela Ruže bila je pravi primjer odgovornosti, ali i jedan vrhunski doživljaj Prvi put virtualno Gledatelji oduševljeni originalnom i drukčijom dodjelom Večernjakove ruže Dobitnici Večernjakove ruže 2019 večernjakova ruža Dodijeljene Ruže! Pogledajte reakcije dobitnika nakon što su proglašeni
ogorčena glumica
Marijana Mikulić: Moj sin ne govori, ne gleda u oči i ne odaziva se na svoje ime, a terapija počinje tek za 6- 9 mjeseci
Pevex
NOVO RUHO DOMA
Istražujemo – kako se pripremiti za proljetne renovacije