Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put virtualno

Gledatelji oduševljeni originalnom i drukčijom dodjelom Večernjakove ruže

Foto: Instagram
1/7
29.04.2020.
u 08:48

Jedinstvenu dodjelu pratili su gledatelji ispred malih ekrana na Prvom programu HTV-a i javljali svoje dojmove putem društvenih mreža te slali poruke kako je ova dodjela bila originalna i drukčija.

Drukčija i originalna, kakva je dodjela Večernjakove ruže od 1994. godine, bila je i ona koju smo sinoć prvi put u povijesti dodjele ove najstarije medijske nagrade dodijelili virtualno. Bio je to veliki izazov za sve naše nominirane, prezentere, glazbene goste, ali i za voditelje Doris Pinčić Rogoznicu i Duška Ćurlića koji su dodjelu vodili iz zagrebačkog HNK u kojem prvi put na našoj dodjeli nije bilo publike.

 

– Ovo je peta Večernjakova ruža koju sam vodio, ali posebna za sva vremena zbog trenutka u kojem živimo – rekao je Duško, čestitao svima te dodao kako se nada da ćemo se dogodine svi vidjeti u HNK.

Jedinstvenu dodjelu pratili su gledatelji ispred malih ekrana na Prvom programu HTV-a i javljali svoje dojmove putem društvenih mreža, slali poruke kako je ova dodjela bila originalna i drukčija. Glazbeni gosti Tony Cetinski i klapa Sebenico, Psihomodo Pop, Nina Badrić te Tereza Kesovija i Let3  oduševili su vas svojim nastupima koji su snimljeni u njihovim domovima.

1/15

Voditeljica Iva Šulentić nestrpljivo je čekala proglašenje pobjednika u kategoriji TV emisije godine u kojoj je bio nominiran i "The Voice", čiji je ona dio, a dok je gledala nastup Nine Badrić, poslala  joj je virtualnu pusu. Viktorija Rađa podijelila je na društvenim mrežama kako gleda svog supruga Dina koji se iz radne sobe javio u ulozi prezentera kategorije glazbenika godine. 

Hvala što ste nas gledali i dali nam podršku i pomogli nam da nastavimo tradiciju Večernjakove ruže.

Pogledajte nastup Tereze Kesovije i Leta 3 na Večernjakovoj ruži

 

Komentara 6

HE
Hejterkojimrzisve
09:16 29.04.2020.

Jadno je hvaliti sam sebe. Dozvolite narodu da kaze sto misli o vama.

DU
Deleted user
10:05 29.04.2020.

ja od sinoć ispaljujem vatromet, toliko je oduševljenje....:-)))))

KU
Kultura
10:46 29.04.2020.

Posebno nam je svima drago radi sprajca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije