Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVILA IZGLEDOM

Splitska glumica došla bez supruga i pokazala zavidnu liniju, svi komentirali da je bomba

Zagreb: Poznati na modnoj reviji ELFS-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/13
16.04.2024.
u 18:19

Ana Gruica Uglešić jedna je od brojnih uzvanika koji su sinoć upriličili slavljeničku reviju modnog brenda ELFS. Za ovu posebnu prigodu odlučila odjenuti elegantnu ljubičastu haljinu.

Domaća glumica Ana Gruica Uglešić (41) jedna je od brojnih uzvanika koji su sinoć upriličili slavljeničku reviju modnog brenda ELFS. U Paviljonu 1 Family Malla slavilo se 20 godina od kad su Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić počeli stvarati povijest, a zanosna Splićanka bila je na visini zadatka te svojom pojavom privukla pozornost prisutnih.

Gruica je za posebnu prigodu odlučila odjenuti elegantnu i pripijenu ljubičastu haljinu koja se proteže sve do gležnjeva i ističe njezinu vitku figuru. Savršenu liniju dodatno naglašavaju strateški smješteni otvor, pa se glumica pohvalila isklesanim trbušnim mišićima i suptilnim dekolteom. Bijele cipele savršeno su se sljubile s ostatkom stajlinga.

 

15.4.2024., Zagreb - ELFS Fashion Show. Ana Gruica Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

 

 

GALERIJA: Ana Gruica Uglešić oštro poručila u snimci iz teretane: 'Jutros sam je**** mater sebi, svemiru...'

Zagreb: Poznati na modnoj reviji ELFS-a
1/13

 

Nakon završetka revije javila se preko Instagram priče gdje je napisala: - Bravo momci. Bilo je zadovoljstvo. I hvala vam - čestitala je slavljenicima na jubileju. Na jednoj fotografiji društvo joj pravi bivša manekenka Lana Pavić. Fotografije možete pogledati u galeriji.

 

Foto: Screenshot Instagram

 

Ana je posvećena zdravom načinu života, a nerijetko mami uzdahe svojim fotografijama iz teretane. Nedavno se nakon kratke stanke ponovno vratila treninzima i to saopćila pratiteljima: - Jutros sam je***** mater sebi, cijeloj teretani, svemiru. To što ne mogu hodati, to je manje bitno - napisala je uz snimku kako vježba te dodala kako je "bitno da se vratila teretani".

Osim tjelovježbe, Splićanka obožava plesati. Od 1989. do 2000. polazila je osnovnu baletnu školu u plesnom studiju HNK Split te je 1998. nastupila u baletu 'Ščelkunčik'. Školovanje je završila na Kineziološkom fakultetu 

 

VEZANI ČLANCI:

  

 

Podsjetimo, Ana je prošle godine izgovorila sudbonosno 'da' svojem dugogodišnjem partneru Boranu Uglešiću, inače splitskom psihijatru, a njihova je svadba privukla veliku pozornost domaće javnosti. Boran je zbog glumice i njihove ljubavi zatražio čak i crkveni razvod od prve supruge Diane s kojom ima i stariju kći. Svoju vezu ovaj bračni par počeo je 2017. godine, a ljubav se dogodila nakon višegodišnjeg prijateljstva.

 

GALERIJA: Ana Gruica Uglešić proslavila svoj 41. rođendan

 
Zagreb: Poznati na modnoj reviji ELFS-a
1/3

Ana i Boran 19. kolovoza prošle godine vjenčali su se drugi put i tada su izmijenili bračne zavjete u crkvi Svetog Luke u Sitnom Gornjem nedaleko od Splita. Mladenka je za crkveno vjenčanje odabrala vjenčanicu s potpisom Matije Vuice, a kasnije na svadbenoj večeri je prvi ples sa suprugom otplesala u haljini modnog dizajnera i njezinog dobrog prijatelja Ivice Skoke, da bi se kasnije presvukla u treću haljinu koju je tek sad pokazala u novoj objavi na Instagramu. 

Treća haljina koju je nosila je ona s potpisom modne kuće Solace London iz njihove kolekcije vjenčanica i nešto je jednostavnija od vjenčanica koje su za Anu dizajnirali domaći dizajneri. Ova kratka haljina s puf rukavima na službenoj stranici ovog brenda ima cijenu od 525 eura.

VIDEO: Komentari ne staju: Naš glumac koji je napustio grad i preselio se na selo snimljen kako kosi travu bez majice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije