Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA BALERINA

Ana Gruica se nakon više od 20 godina vratila prvoj ljubavi, pokazala kako joj ide

Foto: instagram
1/11
18.03.2024.
u 23:00

Ana je 11 godina aktivno plesala balet, a 1998. nastupala je u baletu 'Ščelkunčik'. Osnovnu baletnu školu u plesenom studiju HNK Split polazila je u razdoblju od 1989. do 2000. godine

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić ovih dana je na probama za novu predstavu "Apokalipsa radnika", čija će premijera biti u GKM Split 23. ožujka, a u pauzi proba kolegama je pokazala kako nije zaboravila baletne korake. Video je objavila na Instagram Storyju, a u opisu je napisala 'Išla sam samo vidjeti mogu li sa 40+. Mogu'.

Inače, Ana je 11 godina aktivno plesala balet, a 1998. nastupala je u baletu 'Ščelkunčik'. Osnovnu baletnu školu u plesenom studiju HNK Split polazila je u razdoblju od 1989. do 2000. godine.

Foto: Instagram

Glumica je 9. veljače proslavila 41, rođendan, a tada je na Instagramu objavila video i otkrila kako slavi. 

- Ono kad slaviš 40 +. Sada ću kao početi skrivati godine jer kao nigdje ne piše koliko imam. A misliš da je 20+! Sretan mi 41. rođendan! , napisala ispod objave kako u sjedištu kazališta pozira u donjem vešu s tortom u ruci i puše svjećicu. Zgodna Ana pokazala je svoje isklesano tijelo, a s obzirom na to da mukotrpno trenira skoro svakog dana, očito je da se trening i zdrava prehrana itekako isplati.

1/14

Na društvenoj mreži popularna glumica pohvalila se i poklonom njezina supruga Borana Uglešića koji joj je poklonio čokoladnu tortu i buket s njezinim sinom Maratom kojeg je dobila s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem. 

Podsjetimo, Ana Gruica Uglešić ljetos je izgovorila sudbonosno 'da' dvojem dugogodišnjem partneru Boranu Uglešiću, inače splitskom psihijatru, a njihova je svadba privukla veliku pozornost domaće javnosti. Boran je zbog glumice i njihove ljubavi zatražio čak i crkveni razvod od prve supruge Diane s kojom ima i stariju kći. Svoju vezu ovaj bračni par počeo je 2017. godine, a ljubav se dogodila nakon višegodišnjeg prijateljstva. 

VIDEO: Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura: 'Kupio sam ih na sniženju'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije