Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni hladnoća ih nije omela

Spektakularan doček u Šibeniku uz Dubiozu Kolektiv

Dubioza
Foto: Nino Stojić
1/16
01.01.2015.
u 12:34

Uistinu spektakularan nastup Dubioze kolektiv trajao je gotovo dva sata, a na samom kraju veseli momci su publici priredili posebno iznenađenje dopustivši sretnicima iz prvih redova da im se pridruže na pozornicu i fotografiraju s njima

Uoči dočeka Nove Godine Šibenčani su pokazali zube buri i napunili Dolac kao nikada prije.

Elemental je započeo s programom u 22:3O sati za prvih stotinjak ljudi, no svakom novom pjesmom Elementala šibenski Dolac je bivao sve posjećeniji i posjećeniji. 

Pola sata prije ponoći postalo je sasvim jasno da će Šibenik unatoč ekstremno hladnim vremenskim uvjetima dočekati Novu Godinu sa stilom i dalmatinskim dišpetom.
Sve najbolje u novoj godini euforičnoj publici prvi je poželio gradonačelnik Šibenika, dr. Željko Burić, a nakon njega i dožupan, gospodin Tomislav Vrdoljak.

Nakon vatrometa glavnu pozornicu je preuzela Dubioza Kolektiv koja je već s prvim taktovima toliko zagrijala atmosferu da temperatura zraka više nikomu nije predstavljala problem. Uistinu spektakularan nastup Dubioze kolektiv trajao je gotovo dva sata, a na samom kraju veseli momci su publici priredili posebno iznenađenje dopustivši sretnicima iz prvih redova da im se pridruže na
pozornicu i fotografiraju s njima.

Doček Nove 2015. Godine u Šibeniku s Dubiozom kolektiv kao glavnim nositeljem glazbenog programa pokazao se pravim izborom. Rijetko koji izvođač bi uspio tisuće ljudi izvući iz toplih domova, te zagrijati i dobro rasplesati na temperaturi zraka koja se tijekom cijele novogodišnje večeri zadržavala nekoliko stupnjeva ispod ništice. 

>>Pogledajte kako je izgledalo na rasprodanom Pozitivnom koncertu

>>Dubioza kolektiv 24. kolovoza na najstarijem pivskom festivalu 'Dani piva Karlovac 2014.'

Komentara 1

MA
marko1977
15:01 01.01.2015.

bravo za kolektivu i sibencane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije