Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sinovi su uz nju

Sophia Loren (89) hitno je prevezena u bolnici gdje je odmah i operirana

Mohamed Al Fayed death
Foto: Stefan Rousseau/PRESS ASSOCIATIO
1/4
25.09.2023.
u 11:20

Slavna glumica tijekom vikenda je pala u kupaonici u svom domu u Ženevi te je slomila kuk i bedrenu kost

Sophia Loren (89) hitno je prevezena u bolnicu na hitnu operaciju, nakon što je pala u svom domu u Ženevi u Švicarskoj. Kako piše Daily Mail, slavna glumica je slomila bedrenu kost te je na nekoliko mjesta slomila i kuk nakon što je ovog vikenda pala u kupaonici u svojoj kući.  Sofijini sinovi, Carlo Jr. (55), i Edoardo (50), bili su uz nju odmah nakon što je operirana i nisu napustili njezinu bolničku sobu cijeli vikend, piše The Hollywood Reporter. Vijest o Sofijinom zdravstvenom stanju podijeljena je i na Instagramu lanca restorana koji su u vlasništvu slavne glumice.

 - Nezgodan pad u njezinu domu u Ženevi uzrokovao je prijelome kuka Sophiji Loren. Operirana je i operacija je imala pozitivan ishod, sada je očekuje period oporavka i nakon toga slijedi rehabilitacija. Srećom, sve je ispalo dobro i Sophia će se vrlo brzo vratiti u naš restoran, a cijeli tim ovom prilikom želi joj brz oporavak. - napisali su na Instagramu. Sophia je u utorak trebala otvoriti četvrtu podružnicu svog lanca restorana u Bariju, u Italiji, ali njezin tim je otkazao otvaranje restorana dok se glumica sasvim ne oporavi.

VEZANI ČLANCI

Sophia se prije tri godine pojavila u Netflixovom filmu "The Life Ahead" koji je režirao njezin sin Edoardo, a koji joj je donio nagradu "David di Donatello" za najbolju glumicu. Sophia glumi ženu preživjelu u holokaustu koja se povezuje s 12-godišnjim nigerijskim imigrantom.

GALERIJA Atraktivna zvijezda "Spasilačke službe" izgled je uništila ovisnošću

Mohamed Al Fayed death
1/16

- Toliko volim film. Želim to nastaviti raditi zauvijek. Znam da je teško pronaći dobre priče, ali ponekad se zaljubim u one prave. Namjeravam zauvijek snimati filmove. - rekla je u jednom intervju nedavno glumica.  Neki od njezinih najpoznatijih filmova su "Dvije žene" (1961.) i "Jučer, danas i sutra" (1963.), a za svoju glumu u filmu "Dvije žene" osvojila je i Oscara za najbolju glumicu i postala je prva glumica koja je kući odnijela Oscara za izvedbu koja nije bila na engleskom jeziku.

Sophia Loren zadnji put se u javnosti pojavila nedavno, točnije 2. rujna kada je iz prvog reda gledala Armanijevu modnu reviju u Veneciji koja je održana tijekom 80. Venecijanskog filmskog festivala. Sophia je izgledala glamurozno kao i uvijek kad je stigla na filmski festival u Veneciji ranije ovog mjeseca, i to samo nekoliko dana prije svog 89. rođendana. 

VIDEO Mikulić podijelila status koji joj je suprug posvetio za 18. godišnjicu braka: 'Još da su točne godine'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:39 25.09.2023.

Gadno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije