Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa poduzetnica

Snježana Schilinger zasjala u neobičnoj haljini s dubokim prorezom: 'Ovako danas izgledaju majke'

Foto: Instagram
1/11
06.06.2023.
u 15:44

Radi se o dugoj ljubičasto-žutoj haljini na jedno rame i s dubokim prorezom koji joj je istaknuo noge

Poduzetnica Snježana Schillinger sa suprugom Franzom bila je gost na vjenčanju svoje prijateljice Andreje na otoku Pagu, a tom je prilikom odjenula neobičnu haljinu koja joj je istaknula vitke noge. 

Radi se o dugoj ljubičasto-žutoj haljini na jedno rame i s dubokim prorezom koji joj je istaknuo noge. 

"Zaboravite na one slike majki sa svadbi od prije 20 godina u velikim haljinetinama/krošnjama da prikriju i pokriju sve što su mislile da moraju i trebaju s hladnom trajnom i kratkom muškom kosom. Ovako danas izgledaju majke kada žene svoju djecu, lijepe, uspješne, sretne, sposobne samostalne, moje prijateljice", napisala je Snježana pored fotografija.

Inače, produženi vikend za Dan državnosti naša poduzetnica i suprug iskoristili su za odmor na Plitvicama odakle je Snježana podijelila i fotografiju.

VEZANI ČLANCI:

- Sretan nam Dan državnosti! Mogla bih sada opet napisati podugačku objavu o tome što nam znači naša država, ali pustit ću vas na miru da proslavite produženi vikend. Ionako sam udavila muža pričama o ratu (i sve njegove), ali eto čisto da shvate zašto su svuda divovske hrvatske zastave. Naši potomci će se jednog dana čuditi zašto je uopće bilo rata kada potpuno nestanu granice po svim osnovama! Za sve one koji kao mali nisu imali kućicu na drvetu ima nade! Možete ju iznajmiti i “igrati” se do mile volje! - poručila je Schillinger na svom Instagramu.

Početkom godine poduzetnica je otkrila i na koji se izazov odvažila sa suprugom dok su uživali na Sejšelima. 

- Preživjeli smo 10 dana dijeleći jedan mobitel i dalje brojimo dane... Telefonska detoksikacija - napisala je Snježana u opisu nekoliko fotografija na kojima pozira s Franzom na predivnoj pješčanoj plaži. 

Tada je podijelila i neka svoja razmišljanja o životu bez mobitela. 

Za mene nema boljeg od badića i vrućeg pijeska pod nogama! Btw, bila sam 3 dana bez mobitela (i dalje sam), drago mi je vidjeti da ste se zabrinuli što se dogodilo sa mnom i gdje sam nestala! Koliko smo ovisni o mobitelu ne treba naglašavati, koliko je to glupo nepotrebno je isticati! Apsolutno je to najgora ovisnost od svih i svi smo ovisni čak i oni koji ponosno ističu da ništa ne postaju, ali ipak checkiraju i provjeravaju što drugi rade, oni koje vole i oni koje ne vole! Ukoliko nemate društvene mreže opet imate WhatsApp za komunikaciju, internet bankarstvo, notes u koji ste se sve zapisali (sve passworde), sve kontakte, hoćemo dalje nabrajati? Čiji broj znate napamet? Za mene je to bilo divno opuštajuće iskustvo nakon prvog dana panike, pokušaja slanja mobitela helikopterom na glavni otok na Sejšelima ili Dubai čak?! Moram li naglasiti da sam ja izabrala ovaj udaljeni otok sat vremena avionom, tri brodom, ajde pola sata helikopterom od glavnog otoka ionako dovoljno udaljene otočne zemlje usred oceana! Onda se jednostavno pomirite da sudbinom uživate u društvu voljenih, prirodi svemu što ne primjećujete inače! Dok ovo čitate ne lažite sami sebe da niste ovisni o mobitelu i da Vas bas briga! - opisala je Snježana na Instagramu kako joj je lijepo i kako je uživala bez mobitela te je dodala fotografiju na kojoj pozira na plaži u crvenom kupaćem kostimu.

VIDEO Nina Violić odala Nevenu Ciganoviću: 'I danas me žene zovu i govore da su držale moju sliku na zidu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije