Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekad i sad

Djevojke Vatrenih oduvijek su privlačile pozornost, a neke biste danas teško prepoznali

Foto: Pixsell, Instagram
1/19
18.06.2021.
u 10:32

U proteklih 13 godina neke su ostale gotovo iste, dok su se druge pak poprilično promijenile pa neke od njih danas možda ne biste ni prepoznali.

Hrvatsku danas očekuje novi izazov na Europskom nogometnom prvenstvu  i okršaj protiv Češke. Naše Vatrene s tribina će bodriti njihove bolje polovice, baš kao što su to ranije činile djevojke i supruge bivših Vatrenih.

Tijekom Europskog prvenstva 2008. godine pažnju medija privlačile su Vanja Bosnić (supruga Luke Modrića), Mirela Forić (supruga Darija Srne), Anica Kovač (supruga Roberta Kovača), Jelena Šimić (supruga Darija Šimića) te tajanstvena supruga Mladena Petrića, Despina Petrić. U proteklih 13 godina neke su ostale gotovo iste, dok su se druge pak poprilično promijenile pa neke od njih danas možda ne biste ni prepoznali. 

Vanja Modrić

Foto: Igor Kralj/Pixsell, Pixsell

Anica Kovač 

Foto: Patrik Macek, Petar Glebov/Pixsell

Mirela Forić Srna

Foto: Slavko Midzor/Pixsell, Instagram

Jelena Šimić

Foto: Rachid Bellak/PIXSELL, Igor Kralj/pixsell

Despina Petrić

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell, Instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:15 18.06.2021.

Drže formu. Bilo bih grijeh imati novaca i vremena, a ne biti fit.

BA
baba44713
10:53 18.06.2021.

Ne bi ih prepoznao ni jučer....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije