Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedavno je napunio 83 godine

Slavni glumac godinu dana je u karanteni i sada se cijepio protiv korona virusa

Foto: instagram
1/4
29.01.2021.
u 19:49

Prije mjesec dan Anthony Hopkins proslavio je 83. rođendan, a sada je uz video u kojem prima cjepivo napisao kako se konačno nazire svjetlo iza tunela.

Glumac Anthony Hopkins snimio je video u kojem pokazuje kako se cijepio protiv koronavirusa i snimku je podijelio sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Prije mjesec dan proslavio je 83. rođendan, a sada je uz video u kojem prima cjepivo napisao kako se konačno nazire svjetlo iza tunela nakon što je godinu dana bio u karanteni te se zahvalio svojoj liječnici i medicinskom osoblju bolnice u kojoj je primio cjepivo.

Njegovi obožavatelji, kojih na Instagramu ima 2,6 milijuna, poželjeli su mu da ostane zdrav i da se čuva. Hopkins je aktivan na ovoj društvenoj mreži, pogotovo otkako je počela pandemija koronavirusa i redovito objavljuje snimke na kojima svira klavir ili čita isječke iz knjiga, ali promovira i svoj parfem i mirisne svijeće od kojih dio zarade donira u humanitarne svrhe.

Hopkins nije jedina poznata osoba iz Hollywooda koja je cijepljenje obavila pred kamerom, napravio je to nedavno i Arnold Schwarzenegger koji je također snimku objavio na društvenim mrežama. - Nikada nisam bio sretniji zbog čekanja u redu. Pridružite mi se i prijavite se da dobijete svoje cjepivo - napisao je popularni 73-godišnji glumac uz video koji je objavio.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije