Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgleda drukčije

Sjećate li se Brandona iz 'Beverly Hillsa'? Uživao je popularnost kod žena, a sada ima 54 godine

Foto: profimedia
1/6
04.09.2023.
u 08:00

Jason Bradford Priestley rođen je u Vancouveru i s pet godina je izrazio želju da postane glumac. Tri godine kasnije Jasonov talent postao je očit nakon što je počeo glumiti u TV reklamama

Serija "Beverly Hills 90210" bila je jedna od najpopularnijih teen serija iz 90-ih i i glumcima koji su igrali glavne uloge osigurala je slavu. Zato ne iznenađuje što obožavatelje serije i dalje zanima gdje su i što sada rade glumci koji su bili glavni akteri serije. Tinejdžerice je tada zaludio Jason Priestley koji je glumio Brandona, a ovaj mjesec proslavio je svoj 54. rođendan. Publika je voljela lik Brandona Walsha i s velikim zanimanjem pratili su sve njegove životne i ljubavne uspjehe i neuspjehe. Popularnost je svim glavnim glumcima bila veliko iznenađenje i neki od njih nisu se znali nositi s tim teretom, a o toj je temi Priestley govorio u jednom intervjuu.

– Kad pogledam unatrag, iznenađen sam što sam se izvukao. Bilo je teško, kao mlad čovjek u Los Angelesu među hrpom ostalih glumaca nikad nisam ni slutio da je ta razina slave moguća. Nitko to ne bi očekivao, bio bih idiot da sam se tome nadao – rekao je Jason.  Od 1990. do 2000. godine Jason Priestley tumačio je Brandona Walsha u 245 epizoda "Beverly Hillsa, 90210". Tijekom tog vremena Priestley je postao jako popularan jer su generacije pratile ovu seriju i pritisak slave bio je velik. U knjizi koju je napisao otkrio je i kako je ta slava nekima od njegovih kolega iz serije udarila u glavu i opisao je što se događalo iza kulisa. 

VEZANI ČLANCI

 

 

 

"Jednom prilikom smo Shannen Doherty i ja putovali i sjećam se kako je prigovorila PR službi jer nisu poslali limuzinu po nju, nego običan automobil. Ne znam je l' se šalila ili je mislila ozbiljno, ali nisam mogao vjerovati da je to izgovorila", napisao je Jason u knjizi, a glumica je kasnije u jednom intervjuu rekla kako ona i Jason imaju različita sjećanja na taj događaj. 

– Volim Jasona, ali znam da je imao prometnu nesreću na utrci i mislim da su mu se možda dijelovi sjećanja izmijenili zbog toga. On ima svoju percepciju tog događaja koja je sasvim različita od moje – odgovorila mu je kolegica. Seriju je napustio u devetoj sezoni i kaže kako su do tada neki odnosi unutar ekipe bili dosta narušeni i sve skupa mu je ostavilo gorak okus u ustima.

Foto: profimedia

– Bila je to četvrta epizoda devete sezone. Odradio sam prvu jutarnju scenu – doslovno s tim glumcem koji je doveden da me zamijeni – i to je bilo to. Zagrlio sam ekipu, uzeo kutiju sa stvarima, otišao do auta i odvezao se. Nije bilo zabave, ničega. Osjećao sam se kao da sam protratio devet godina života – rekao je Jason.

Jason Bradford Priestley rođen je u Vancouveru i s pet godina je izrazio želju da postane glumac. Tri godine kasnije Jasonov talent postao je očit nakon što je počeo glumiti u TV reklamama. Ipak, gluma nije bila njegova jedina ljubav i kad je ušao u tinejdžerske godine, uzeo je kratku stanku kako bi se usredotočio na hokej, a bio je zaljubljen i u autotrke.

VIDEO Poznati hrvatski chef otkrio zbog čega je izabran na audiciji za Masterchefa: 'Mucam, ćelav sam i nisam znao pričat...'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije