Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voditeljica i pjevačica

Sjećate li se nje? Sudjelovala je u showu Story Supernova, a danas živi u Norveškoj i potpuno se promijenila

ARHIVA - Humanitarnom revijom otvoren zagrebački tjedan mode
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
04.07.2023.
u 20:40

Rado se vraća u Hrvatsku kako bi posjetila svoju majku Jasnu, a to je i ovaj put učinila. Na društvenim je mrežama objavila fotku s njom, a mnogi su komentirali da su kao sestre.

Nekadašnja sudionica showa Story Supernova, te voditeljica i pjevačica Paola Valić Bekić već neko vrijeme živi u Norveškoj. Rado se vraća u Hrvatsku kako bi posjetila svoju majku Jasnu, a to je i ovaj put učinila. Na društvenim je mrežama objavila fotku s njom, a mnogi su komentirali da su kao sestre. 

"Mama. Uvijek nazove i pita kako si... Uvijek nazove i ponavlja nešto dvadeset puta... Uvijek nazove i strpljivo sluša... Uvijek nazove i na specijalan način vadi živce. Uvijek nazove i ima rješenje za sve probleme... Uvijek je tu, i kad nije... Tek kad odeš daleko, vidiš koliko je kome stalo. To je dobar test. Za pravu istinu, za pravu provjeru ljudi, samo se odselite DALEKO, i onaj koji vas zove, samo da vas pita kako ste - taj je pravi. Volim te, mama", napisala je Valić Bekić.

 

Pratitelji su ubrzo počeli pisati koliko su slične. 

"Isuse, ja sam mislila da je sestra", "Prelijepe kao sestre", "Ajme, pa kako je mama ostala tako mlada i lijepa?", "Ja ovdje vidim dvije seke", "Lijepe, da ne znam tko je mama, a tko kći, zaključila bih samo po dužini kose" samo su neki od komentara. 

Paola je napisala kako ju je majka rodila s 19 godina, te da je od svoje sestre starija više nego mama od nje. 

VIDEO Šerbedžija otkrio zanimljiv nepoznat detalj o hollywoodskoj miljenici Charlize Theron

 

Komentara 2

KI
kiseli
06:48 05.07.2023.

Bolje se sjećam narkomana Kreše

TR
Tripoli
05:51 05.07.2023.

Ne sićan se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije