Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJEVSKA OBITELJ

Širi se bizarna teorija: Meghan nije trudna, angažirala je surogat majku

Meghan Markle
Foto: Reuters
1/5
28.01.2019.
u 18:37

Korisnici objavljuju i fotografije koje dokazuju ovu tvrdnju, a potkrepljuju ih hashtagovima #megxit i #moonbump. Moonbump je lažni trbuh kojeg koriste glumci, a neki su uvjereni kako ga ispod haljine nosi i Meghan.

Na društvenim mrežama proteklih dana počela se širiti bizarna teorija kako Meghan Markle, princeza od Sussexa, nije trudna, nego da će joj bebu roditi surogat majka. Korisnici objavljuju i fotografije koje dokazuju ovu tvrdnju, a potkrepljuju ih hashtagovima #megxit i #moonbump. Moonbump je lažni trbuh kojeg koriste glumci, a neki su uvjereni kako ga ispod haljine nosi i Meghan.

- Ona je ranije izjavila da se ne želi udebljati pa je zato čak i njen bivši muž potpisao predbračni ugovor s klauzulom o povećanju težine. Dakle, ona nije trudna. Surogat majka je – napisao je jedan korisnik Twitter, dok je drugi imao i konkretan dokaz.

- Dvaput je čučnula, najprije da bi podigla psa. Pogledaj koliko je nagnuta naprijed. Sagnula se s otvorenim kaputom pa možete vidjeti kako joj se trbuh skupio. To ne bi bilo moguće da je beba unutra – objasnio je pobornik teorije.

Pogledajte koji razvod poznatih su šokirali javnost u 2018

Ključne riječi

Komentara 4

BO
bojnik
19:31 28.01.2019.

Koji brand toilet papira koristi ova boginja?

Avatar ZLO
ZLO
19:21 28.01.2019.

vecernji, odličan članak !

ZI
zip123
20:15 28.01.2019.

Zasto nas maltretirate s njima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije