Naslovnica Showbiz Zvijezde

Širi se bizarna teorija: Meghan nije trudna, angažirala je surogat majku

Korisnici objavljuju i fotografije koje dokazuju ovu tvrdnju, a potkrepljuju ih hashtagovima #megxit i #moonbump. Moonbump je lažni trbuh kojeg koriste glumci, a neki su uvjereni kako ga ispod haljine nosi i Meghan.
28. siječnja 2019. u 18:37 4 komentara 13103 prikaza
Meghan Markle
Foto: Reuters
Pogledajte galeriju 1/5

Na društvenim mrežama proteklih dana počela se širiti bizarna teorija kako Meghan Markle, princeza od Sussexa, nije trudna, nego da će joj bebu roditi surogat majka. Korisnici objavljuju i fotografije koje dokazuju ovu tvrdnju, a potkrepljuju ih hashtagovima #megxit i #moonbump. Moonbump je lažni trbuh kojeg koriste glumci, a neki su uvjereni kako ga ispod haljine nosi i Meghan.

stresno razdoblje Meghan Markle ne smije više sama zatvarati vrata automobila, evo i zašto

- Ona je ranije izjavila da se ne želi udebljati pa je zato čak i njen bivši muž potpisao predbračni ugovor s klauzulom o povećanju težine. Dakle, ona nije trudna. Surogat majka je – napisao je jedan korisnik Twitter, dok je drugi imao i konkretan dokaz.

Meghan Markle Sada je jedna od najljepših žena, a u školi su je vršnjaci vrijeđali zbog ovoga

- Dvaput je čučnula, najprije da bi podigla psa. Pogledaj koliko je nagnuta naprijed. Sagnula se s otvorenim kaputom pa možete vidjeti kako joj se trbuh skupio. To ne bi bilo moguće da je beba unutra – objasnio je pobornik teorije.

stalno krši pravila Privatna fotka Meghan Markle iz palače procurila na Instagramu

Pogledajte koji razvod poznatih su šokirali javnost u 2018

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša