Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Miljenić

Sin bivšeg ministra kreće u poduzetničke vode i otkriva što misli o tituli jednog od najzgodnijih Hrvata

Foto: Instagram
1/5
18.03.2023.
u 09:00

Ideja mi je proširiti svoju sportsku karijeru kroz poduzetništvo, jer što je danas sport bez biznisa - otkrio je Nikola

Plivač Nikola Miljenić (24) krajem siječnja ove godine na mitingu u Luksemburgu osvojio je brončanu medalju na 50 metara dupinovim načinom i postigao je tada i novi osobni rekord - 23.94. Sin bivšeg ministra a danas predstojnika Ureda predsjednika RH Orsata Miljenića ovim je uspjehom ostvario B normu za Svjetsko prvenstvo koje će se u srpnju održati u japanskom gradu Fukuoki.

Nakon ovog natjecanja rekao je kako je iznimno zadovoljan postignutim rezultatom i dodao je kako nije očekivao najbolje vrijeme jer je ovo bilo prvo natjecanje sezone i nije bio sasvim spreman jer je početkom godine imao i virozu. Nikola je i student prava, a otkrio je kako se sada upušta i u poduzetničke vode.

 

- Počinjem novi projekt, a riječ je o stvaranju osobnog brenda Nikola Miljenić Academy. Ideja mi je proširiti svoju sportsku karijeru kroz poduzetništvo, jer što je danas sport bez biznisa - otkrio je Nikola u intervju za Story. Često se za Nikolu kaže da je jedan od najzgodnijih Hrvata, a on kaže kako nikada o sebi nije razmišljao na taj način, niti je to čuo ikad osim u medijima. Njegov brat Lovro se bavi manekenstvom, a Nikola ne odbacuje mogućnost da se jednom okuša u tim vodama.  - Lovro mi je savjetovao da probam. Mislim da bi moglo biti zanimljivo - rekao je. 

Prije godinu dana Lovro je u intervju za RTL ispričao  kako je otkrio ljubav prema plivanju. – Moj stric je bio plivač. Bila mi je i nona plivačica, pa su mene bacili u plivanje. Na početku nisam volio, a onda sam upoznao dobru ekipu i onda sam zapravo zbog ekipe ostao - rekao je tada.

 

Upitan je i smeta li mu što ga mediji predstavljali kao sina bivšeg ministar pravosuđa. – Ne smeta me, ali na neki način htio bih da me već krenu predstavljati s mojim imenom, jer mi u plivanju on nije mogao pomoći. To sam ja protiv sekundi, tako da sve što sam postigao sam postigao za sebe. Znam da se to ne može izbjeći – zaključio je.

VIDEO HNK u suzama: Prisjetili se glumačke legende Mustafe Nadarevića

 

Komentara 1

DU
Deleted user
17:33 22.03.2023.

Naravno ,da sve sto je napravio je bez svog oca. otac mu nije nesto lijep i intelegentan, ali zato je u poliku upao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije