Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
djeca se druže

Sin A. Keys obožava Beyonceinu Blue Ivy, dao joj je pusu

beyonce (1)
Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
20.02.2013.
u 15:48

– Nakon što je Egypt poljubio Blue Ivy, Jay-Z je mome mužu rekao da pripazi malo na sina. Samo se šalio. Naravno da će se ponašati zaštitnički prema kćeri – otkrila je Keys. Kao ni Beyonce, ni Alicia ne može prestati govoriti o djetetu.

Baš poput slavnog para Beyonce i Jay-Z-ja, i pjevačica Alicia Keys i njen suprug Swizz Beatz veliki su obožavatelji košarke, a na utakmice vode i svoju djecu gdje se svi skupa druže. Na posljednjoj utakmici sve ih je iznenadilo kad je Alicijin dvogodišnji sin Egypt Dean poljubio jednogodišnju Blue Ivy, što se baš nije svidjelo njenom ocu Jay-Z-ju.

– Nakon što je Egypt poljubio Blue Ivy, Jay-Z je mome mužu rekao da pripazi malo na sina. Ali, samo se šalio. Naravno da će se ponašati zaštitnički prema kćeri – otkrila je Keys. Kao ni Beyonce, ni Alicia ne može prestati govoriti o svome djetetu.

– Baš je neodoljiv! Ne biste vjerovali koliko obožava košarku. I usred noći zna imena i brojeve svih igrača. Ima i pjesmice koje im pjeva – ispričala je 32-godišnja mama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije