Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spremno pozirala

Severina usred Splita plijenila pažnju u outfitu vrijednom više od 10 tisuća kuna

Severina
Foto: Instagram
1/12
16.09.2020.
u 19:10

Pjevačica je pozirala u cvjetnoj haljini dizajnerice Magde Butrym s kojom je uparila popularne sandalama britanske dizajnerice Sophije Webster.

Severina je ponovno privlačila pažnju usred grada. Spremno je pozirala fotoobjektivu fotografkinje Sonje Dvornik i to na sred Splita, točnije na splitskoj Rivi. 

"Ispod sunca zlatnoga blista riva najlipša, na planeti malena, al' u srcu najveća, puna duša radosti kad ti šapnem ime, grade moj", napisala je Severina ispod fotki, a stihove je posvetila svom rodnom gradu.

Foto: Instagram screenshot

Pjevačica je pozirala u cvjetnoj haljini dizajnerice Magde Butrym s kojom je uparila popularne sandalama britanske dizajnerice Sophije Webster. Sama haljina košta više od 11 tisuća kuna, a na sniženju je se može pronaći za 'tek' 8 i pol tisuća kuna.

Foto: FIBA/Screenshot

Poznate sandale u obliku leptirovih krila na peti dolaze u više oblika i boja a cijena im se kreće i do 7 tisuća kuna, dok se na sniženju mogu naći i za 3 i pol tisuća.

Foto: FIBA/Screenshot

Mnogi su je odmah obasuli komplimentima na račun njezinog izgleda, ali i skupocjenog modnog odabira.

Ključne riječi

Komentara 9

LE
leftardovski
20:29 16.09.2020.

glavno da je od poreznih obveznika uzela 4000kn

JB
JOKI_BROKI
20:00 16.09.2020.

Nema se pa je uzela od drzave 3000 kuna

NE
nečešrazbojniče
19:41 16.09.2020.

Skupi outfiti dok se podiže pomoć. djetetu vrtić plaćaju porezni obveznici i tko zna što još......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije