Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TRI GODINE

Slavna reperica razvodi se od supruga kojem je oprostila bračnu nevjeru

Cardi B. i Offset
Foto: Profimedia
1/3
16.09.2020.
u 14:48

-  Offset je Cardi prilično varao, ali ona je zbog djeteta to zanemarivala. Nije željela biti osramoćena, ali sada joj je dosta - kazao je izvor.

Jedna od najpoznatijih reperica današnjice Cardi B. podnijela je zahtjev za razvod od supruga Offeseta nakon tri godine braka, piše TMZ. 

Reperica je u tužbi napisala i kako želi potpuno skrbništvo nad njihovom dvogodišnjom kćerkicom Kulture. Navela je i kako već žive razdvojeni neko vrijeme, no i dalje su u dobrim odnosima. Kako donosi magazin> People, razlog razvoda je Offsetova nevjera, koja traje već neko vrijeme. 

-  Offset je Cardi prilično varao, ali ona je zbog djeteta to zanemarivala. Nije željela biti osramoćena, ali sada joj je dosta - kazao je izvor. 

Cardi B. i Offset
1/7

Podsjetimo Cardi B. i Offset su već jednom bili razdvojeni. Ona ga je u prosincu 2018. optužila za nevjeru jer je dogovarao seks utroje, samo pet mjeseci nakon rođenje njihove kćerkice. No, Cardi mu je ubrzo oprostila, a na Instagramu je napisala kako nikome ne mora polagati svoje račune.  On ju je nakon toga navodno ponovno prevario. 

Cardi je Offsetovo ime tetovirala na stražnjoj strani lijeve noge, a razmišljala je da to napravi i na vagini. No, odustala je jer je svoju intimnu zonu već jednom podvrgnula laserskom tretmanu. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bolnaistina
16:10 16.09.2020.

Oprostila,a rastaje se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije