Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Severina pokazala djelić atmosfere iz svog doma za božićne blagdane

Foto: Matea Smolčić Senčar
1/29
06.12.2023.
u 19:50

Bijele svijeće, zelene mašne, staklene vaze, bijeli zidovi... Tako izgleda dio Severinina doma, a pjevačica je u nedjelju upalila prvu svijeću na svome adventskome vjenčiću.

Prvi vikend Adventa je iza nas, a njega su obilježili brojni koncerti poznatih na božićnim sajmovima diljem Hrvatske. Mnogi su se već uputili probati gastronomske delicije i zabaviti se, a drugi su iskoristili priliku kako bi uredili svoje domove. Neki su već okitili i božićna drvca, dok su drugi stavili lampice i uredili svoje adventske vijence. Djelić atmosfere iz svog doma s pratiteljima na društvenim mrežama pokazala je i pjevačica Severina.

Bijele svijeće, zelene mašne, staklene vaze, bijeli zidovi... Tako izgleda dio Severinina doma, a pjevačica je u nedjelju upalila prvu svijeću na svome adventskome vjenčiću. Dašak atmosfere podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Foto: Instagram screenshot

Mnogi su odmah zamijetili i druge detalje u njezinu domu, koji odiše elegancijom i luksuzom. Pjevačica je i ranije dijelila fotografije iz stana, pa se moglo vidjeti kako uglavnom prevladavaju sivi i bež tonovi.

Podsjetimo, Severinu šira publika trenutno može gledati u showu 'SuperStar' gdje je jedna od članica žirija, a u prošloj je, polufinalnoj emisiji, otkrila i jedan detalj iz privatnog života.Naime,  osvrnula se na šuškanja da je navodno u vezi sa svojim kolegom iz žirija i producentom Filipom Miletićem

- Moram napomenuti jednu stvar koja me muči. Nemam nikakve veze s Filipom i nismo u vezi, rekla je pjevačica nakon nastupa kandidatkinje Vanesse Kralj. 

VEZANI ČLANCI

Inače, Severina i Filip Miletić surađuju već preko deset godina, a producent je nedavno za RTL.hr otkrio kako je izgledalo njihovo upoznavanje.

Petar Grašo i ona su bili na nekom tulumu i Severina je njemu rekla: ‘Kakav hit’. Petar rekao: ‘Kakvo ludilo’. Severina je rekla: 'Moram zvati tog čovjeka'. I onda u svakom intervjuu napomenem da je Tomica Petrović, Severinin menadžer bio protiv mene. Rekao joj je: 'Što će ti'. I došli su u Beograd i kad smo se našli, ona je mene pitala: '‘Imaš li ti neku pjesmu za mene?'. Rekoh: 'Nemam'. Ona meni: 'Molim', započeo je Miletić. Kazao je da 'u tom trenutku nije imao ni studio niti bilo što, ali se ponašao kao da sve znam i pravio se kao da je to radio 500 puta u životu. Smatra da je Severina 'netko tko nije samo izvođač, da ima malog producenta u sebi i zato opstaje toliko dugo na estradi'. Kada je čula njegove pjesme, rekla je: 'Je li ovo neka skrivena kamera? Ok, snimamo sve.' 'Tako smo počeli suradnju koja traje skoro već 11 godina’, ispričao je glazbeni producent.

VIDEO Tomislav Bralić i Intrade ponovno oduševili Zagreb

Ključne riječi

Komentara 11

MA
Maui
04:09 07.12.2023.

Ima još do njezinog Božića...

PO
poluprovokator
23:58 06.12.2023.

Samo da mi takva atmosfeta zaobiđe dom i obiteljska druženja.

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
23:51 06.12.2023.

Seve vrati se vjeri i duhovnosti katoličkoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije