Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu uspjeli

Kraj ljubavi! Naša glumica otkrila da se razvela nakon 12 godina braka

ARHIVA - Zagreb: Dolazak uzvanika na vjen?anje Nataše Janji? i Joška Lokasa
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/15
20.02.2024.
u 12:41

Bivši supružnici upoznali su se 2011. u jednom zagrebačkom klubu. Nekoliko mjeseci kasnije Saša je kleknuo pred Petru, a sudbonosno ''da'' izrekli su u travnju 2012. Zavjete su obnovili četiri godine kasnije u crkvi sv. Eufemije u Rovinju.

Petra Dugandžić, kazališna, filmska i televizijska glumica otkrila je da se razvela nakon 12 godina braka. Petra je od 2012. bila u braku s ugostiteljem Sašom Vrankovićem. "Saša i ja jednostavno smo osjetili da nas životni putevi vode u različitim smjerovima. Nema tu presudnog događaja, traume i nije se dogodilo naglo. Ostali smo u prijateljskom odnosu i uvijek ćemo biti tu jedno za drugoga", izjavila je za Story

Bivši supružnici upoznali su se 2011. u jednom zagrebačkom klubu. Nekoliko mjeseci kasnije Saša je kleknuo pred Petru, a sudbonosno ''da'' izrekli su u travnju 2012. Zavjete su obnovili četiri godine kasnije u crkvi sv. Eufemije u Rovinju.
Podsjetimo, Petra Dugandžić dobitnica je Večernjakove ruže 2017. godine za ulogu u seriji "Zlatni dvori", a od prošle godine gledamo je na RTL-u u seriji "San snova" u kojoj glumi Helenu – zabavnu i jaku ženu s kojom se glumica u potpunosti poistovjetila.

VEZANI ČLANCI: 

"Helena je kao poklon kojeg sam dobila od scenarista i autora serije. Zabavan karakter koji igram s lakoćom. Luckasta je, jaka i svoja, to je dobila od mene. Lako se poistovjećujem s komičnim i pozitivnim karakterima, a Helena je upravo takva. Komičan odmak u svakoj, možda i dramatičnoj situaciji. I da budem iskrena, dosta pristojno izgleda", rekla je Petra o svom liku jednom prilikom.

VIDEO Đokovićeva majka promijenila je vjeru: Roditelji me nisu učili da vjerujem u Boga

Komentara 1

SA
Samobor
13:35 20.02.2024.

Sad neću moći spavati zbog ove objave. Tko su oni? Nikad cuo za njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije