Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADIJSKA OSOBA GODINE

Sanja Brajković svoju je ružu primila uz suze: 'Mojem radio Sljemenu idu najljepše latice ove ruže'

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/9
18.03.2022.
u 21:09

Kategorija radijske osobe godine ove je godine sadržavala dobro poznata imena koja često i rado slušamo na poznatim radijskim postajama, a za Ružu su se borili: Anamarija Božinović (Radio Dalmacija), Sanja Brajković (Radio Sljeme), Željko Popadić (Rovinj FM), Zlatko Turkalj Turki (Hrvatski radio), Slobodan Nano Vlašić (Radio Dubrovnik).

Glamurozna dodjela najvažnije medijske nagrade Večernjakove ruže u zagrebačkom HNK ovog je petka oduševila sve prisutne, ali i one pred malim ekranima koji su je pratili uživo na prvog programu HRT-a od 20.10 sati. 

Uzbuđeni gledatelji jedva su dočekali pratiti svoje favorite i jesu li upravo njihova najdraža imena osvojila prestižnu statuu. Kategorija radijske osobe godine ove je godine sadržavala dobro poznata imena koja često i rado slušamo na poznatim radijskim postajama, a za Ružu su se borili: Anamarija Božinović (Radio Dalmacija), Sanja Brajković (Radio Sljeme), Željko Popadić (Rovinj FM), Zlatko Turkalj Turki (Hrvatski radio), Slobodan Nano Vlašić (Radio Dubrovnik). 

Prezenterice Zorica Kondža i Danijela Martinović pročitali su želje čitatelja Večernjakove ruže pa je tako nagrada pripala Sanji Brajković s radija Sljeme.

- Mojem radio Sljemenu idu najljepše latice ove ruže. Hvala svima, iskrena hvala dragim slušateljima - kazala je kroz suze.

Sponzor ove kategorije je ACI marina, a Sanji je u ime ACI-ja čestitao Zdravko Delić.

18.03.2022., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrazana je dodjela Vecernjakove ruze, najvaznije i najstarije medijske nagrade, a uz vec poznate kategorije, ove godine dodijeljena je i osma, digitalna ruza. Sanja Brajkovic. Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

VIDEO Radijska osoba godine - Sanja Brajković s Radija Sljeme: 'Ovu nagradu ću čuvati u srcu!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije