Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na internetu koncert za 16 zemalja

Revolucionarni iskorak irskih rokera: U2 izravno na Youtubeu

U2
Goran Stanzl
20.10.2009.
u 11:42

Koncert će se održati sljedeće nedjelje u 20.30 sati po lokalnom vremenu. Ipak postoji kvaka, koncert će se moći vidjeti u tek 16 zemalja (Australiji, Brazilu, Kanadi, J. Koreji, V. Britaniji, Španjolskoj, Sjedinjenim Državama, Francuskoj, Indiji, Irskoj, Izraelu, Italiji, Japanu, Meksiku, Novom Zelandu i Nizozemskoj), tako da u revolucionarnom iskoraku irskih rokera neće moći uživati baš svi njihovi obožavatelji diljem svijeta.

U2 je ponovno korak ispred svih. Irska rock grupa odlučila je svojim obožavateljima pružiti užitak koncerta u Los Angelesu na Youtubeu.

Koncert na stadionu Rose Bowl izravno će se prenositi na internetu, a menadžer grupe Paul McGuinness istaknuo je da "U2 tako nešto želi napraviti odavno".

Koncert će se održati sljedeće nedjelje u 20.30 sati po lokalnom vremenu. Ipak postoji problem, koncert će se moći vidjeti u tek 16 zemalja (Australiji, Brazilu, Kanadi, J. Koreji, V. Britaniji, Španjolskoj, Sjedinjenim Državama, Francuskoj, Indiji, Irskoj, Izraelu, Italiji, Japanu, Meksiku, Novom Zelandu i Nizozemskoj), tako da u revolucionarnom iskoraku irskih rokera neće moći uživati baš svi njihovi obožavatelji diljem svijeta.

Ključne riječi

Komentara 1

RI
RiBoy
12:30 20.10.2009.

Daj malo, prijatelju, provjeri kolika je vremenska razlika LA-srednja europa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije