Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJEN OBALOM

Prije nego što je uhvaćen u Šibeniku, Brad Pitt ležerno prošetao Zadrom i Biogradom

Brad Pitt
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/6
02.09.2016.
u 14:25

Razmišlja li to Brad Pitt o ulaganju u Hrvatsku?

Prije posjete Šibeniku gdje je jučer poslijepodne otkriven sasvim slučajno, slavni je glumac cijelo jutro proveo u Zadru i Biogradu na moru.

Sa skupinom prijatelja u Zadar je doplovio na posve neupečatljivoj manjojoj jahti i vezao se na zadarskoj rivi. Nakon što su, pretpostavlja se, napravili 'đir' po gradskoj jezgri, brodom su se uputili prema Biogradu, prenosi Zadarski.hr.

S obzirom kako nitko nije znao da je Brad Pitt u našim krajevima, njegov dolazak nije pratila uobičajena i njemu toliko mrska medijska pompa.

Ipak, neki su ga građani, dok je šetao u ležernoj bijelom kombinaciji sa šeširom, ipak prepoznali i fotografrali. 

Glumac je noć proveo u luksuznom resortu u Šibeniku, a isti se pohvalio na društvenim mrežama. Pitt je obišao i Kornate, a mnogi su se zapitali je li ovo putovanje naznaka budućih ulaganja u Hrvatsku?

>> Nije odolio ljepotama Hrvatske: Jedan od najpoznatijih glumaca današnjice stigao u Šibenik

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar pendreck
pendreck
21:19 02.09.2016.

...nebi ga prepoznao

Avatar EUJ-
EUJ-
15:32 03.09.2016.

Prije nego što je uhvaćen u Šibeniku, Brad Pitt je domoljubno ležerno prošetao Zadrom i Biogradom kao da je svoj na svome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije