Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagodba?

Pretučena bolničarka povukla tužbu: L. Lohan spašena zatvora

lindsay lohan
afp
26.12.2010.
u 10:49

Šamaranja i šaketanja Lindsay Lohan ipak neće završiti na sudu. Bilo da je riječ o božićnom oprostu ili potkupljenoj pravdi,bolničarka klinike Betty Ford, povukla je tužbu zbog fizičkog nasrtaja filmske glumice.

Šamaranja i šaketanja Lindsay Lohan ipak neće završiti na sudu. Bilo da je riječ o božićnom oprostu ili potkupljenoj pravdi, Dawn Holland, bolničarka rehabilitacijske klinike Betty Ford, povukla je tužbu zbog fizičkog nasrtaja filmske glumice.

Prije dva tjedna bolničarka je zatekla 24-godišnju zločestu djevojku u bijegu iz klinike. Nakon što je kupila alkohol, preko zida se vratila u kliniku. Zamoljena da pristupi alkotestu, Lindsay je odbila i fizički napala tehničarku.

Uskoro se umiješala i policija, a bolničarka je dobila otkaz u klinici zbog narušavanja privatnosti pacijenata. Odvjetnik D. Holland izjavio je da njegova klijentica povlači sve tužbe, a objasnio je to riječima da ona simpatizira glumicu jer je i ona bivši ovisnik.

Ključne riječi

Komentara 5

RR
red_rad_disciplina
12:36 26.12.2010.

To je ono što čini anglosaksonski sustav koji je uništio obitelj i njen smisao na ideologiji individualizma jer je to ulica u ideologiji kapitalizma koji nejveću novčanu korist i dobrog potrošaća dobiva iz nesretnog i usamljenog pojedinca.

OB
-obrisani-
11:09 26.12.2010.

Zalosno je gledati kako su bolesno ambiciozna i posesivna majka, te blentavi i egocentricni otac unistili ovu mladu i nekad talentiranu djevojku.

Avatar Jana
Jana
11:53 26.12.2010.

Kriva je prerana slava ove nekada simpatične glumice. Pianje je koliko roditelja u Hrvatskoj bi odbilo da se djetetu ukaže prilika snimanja dobrog filma. Dosta slavne djece je pošlo kasnije krivim putem. Ovo nije jedini slučaj . Novac, droga, alkoholl i seks i evo rezultata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije