Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera filma

Poznati Hrvati na premijeri filma se složili: Angelina je divna žena

anica martinović
17.02.2012.
u 20:50

- Vjerujem da će nas film osvijestiti da se više nikada ne ponovi to što se dogodilo. Mnoge moje drage kolege glume u filmu što me iznimno veseli - rekla je Bojana Gregorić Vejzović

Ni brojni poznati Hrvati nisu željeli propustiti zagrebačku premijeru prvijenca hollywoodske glumice Angeline Jolie. Osobe iz svijeta politike, glazbe, glume, mode prošetale su crvenim tepihom i u jednom se složili: Angelina Jolie divna je osoba. Među prvim poznatim osobama pojavio se Leon Lučev koji je imao malu, ali slatku ulogu u filmu „U zemlji krvi i meda“.

- Imao sam samo jednu scenu i pristao sam na ulogu samo radi Angeline. Želio sam vidjeti kako radi. Ne mogu procijeniti kakva je kao osoba jer sam je vidio samo jedan dan, ali mislim da je dobra redateljica - rekao je hrvatski glumac.

Bivša misica Anica Kovač pojavila se u dugačkoj plavoj haljini držeći pod ruku svog supruga Roberta. Iskreno je priznala da se boji da neće moći zaustaviti suze kada pogleda film. U šali je dodala i da joj nije žao što s Angelinom nije došao Brad Pitt objasnivši da hollywoodski ljepotan ne zadovoljava njene kriterije jer nije iz Bosne i Hercegovine. Saborska zastupnica Bianka Matković je pak otkrila kako je djecu ostavila doma da u miru pogledala film Angeline Jolie.

- Cijeli prostor bivše Jugoslavije se digao na noge zbog ovog filma i zanima me kako je jedna osoba poput nje prikazala ratna zbivanja - rekla je zastupnica.
Glumica Nataša Janjić izrazila je žaljenje što u Lijepu našu nije došao Brad Pitt, a s njom se složila i redateljica Irena Škorić.

- Vjerujem da će nas film osvijestiti da se više nikada ne ponovi to što se dogodilo. Mnoge moje drage kolege glume u filmu što me iznimno veseli - rekla je Bojana Gregorić Vejzović dodavši da bi joj bila velika čast kada bi zaigrala u nekom  od idućih filmova Angeline Jolie. Osim što su obje glumice, Angelina i Bojana imaju još jednu zajedničku stvar – obje su UN-ove ambasadorice: Angelina UNHCR-ova, a Bojana UNICEF-ova zbog čega se naša glumica iznimno divi holywoodskoj zvijezdi.
- Usudila se ići u zemlje u koje se ni mnogi svjetski politički lideri nisu usudili što je svakako pohvalno. Svaki savjet od nje bi mi dobrodošao jer su to sestrinske firme - zaključila je Bojana.

Njena kolegica Zrinka Cvitešić sretna je što se netko sjetio napraviti priču o tragičnoj ljudskoj sudbini i na pet minuta sve svjetske reflektore uperiti u taj problem.
- Razmišljala sam da li bi mogla biti redateljica. Naime, ja sam kao dijete bila prognanik, izgubila članove obitelji i kuću i nisam sigurna da ne bi o tome poželjela nekad nešto reći. Bilo koncertom, bilo predstavom ili pak filmom. Proživjela sam trčanje pred bombama i ratnu traumu zbog čega sam pripremila maramice u slučaju da mi suze krenu - rekla je Zrinka Cvitešić.

Poznati glumac i televizijski voditelj Tarik Filipović izrazio je svoju zahvalnost Angelini Jolie što se uopće pozabavila temom tragedije u Bosni i Hercegovini.  
Crvenim tepihom prošetali su i Gordan Kožulj sa suprugom, vaterpolist Dubravko Šimenc, glumice Nada Gačešić-Livaković i Daria Lorenci, voditeljica Vanja Halilović, Tihana Harapin Zalepugin, Nenad Korkut...

Komentara 16

OB
-obrisani-
21:58 17.02.2012.

Još jednom pokazujem našu servilnost i sluganstvo prema svima, Angelina ovo, Angelina ono, pa boli me briga za Angelinu ... ionako ona pojma nema što je Hrvatska i gdje je Hrvatska ... pa onaj čovjek koji je spasio one ptice s jezera neki dan je moj heroj, a ne Angelina ... mislim svaka čast njoj, neka radi svoj posao, ali ne moramo mi sad deset dana svršavati na spomen njenog imena što je došla u neku zemlju za koju ne zna ni gdje je ni što je ...

HS
Hrvatski sin
22:36 17.02.2012.

a kako je komentiro jugojosipović i tadić.

SO
sotokuco
21:40 17.02.2012.

Što je Majka Tereza spram ovoj?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije