Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgađa turneju

Poznati glazbenik mora hitno na operaciju: 'Osjećam znatnu bol i nelagodu'

Elton John
Foto: REUTERS
1/5
16.09.2021.
u 23:15

No, unatoč boli, Elton John će nastupiti 25. rujna na dobrotvornom događaju Global Citizen.

Poznati glazbenik Elton John (74) primoran je odgoditi turneju Europom pod nazivom Farewell Yellow Brick Road. 

"Na kraju ljetnog odmora, nezgodno sam pao na tvrdu površinu i od tada osjećam znatnu bol i nelagodu u kuku. Unatoč fizikalnom i specijalističkom liječenju, bol se pogoršala i dovela je do većih poteškoća u kretanju", objasnio je Elton John u objavi na Twitteru. 

"Savjetovali su me da što prije odem na operaciju kako bih se vratio u kondiciju i kako bih se pobrinuo da ne bude dugotrajnih komplikacija. Ići ću program intenzivne fizioterapije koji će mi osigurati potpuni oporavak i povratak u punu pokretljivost bez boli", dodao je. 

No, unatoč boli, Elton John će nastupiti 25. rujna na dobrotvornom događaju Global Citizen. 

"Ne želim iznevjeriti dobrotvornu organizaciju. Budući da ima samo pet pjesama, vrlo je drugačiji fizički pothvat od sviranja gotovo tri sata svake večeri na turneji i noćnih putovanja iz zemlje u zemlju", kaže glazbenik.

Turneja bi se trebala održati 2023. godine.

"Znam koliko su moji obožavatelji strpljivi otkad je zbog covida zaustavljena turneja prošle godine i slama mi se srce što još morate čekati. Potpuno razumijem vaše frustracije nakon godine kakvu smo imali", zaključuje Elton.

VIDEO>>Velimir Grgić: Nije čudno kako neki ne vjeruju u koronu, takve teorije širile su se prije 100 godina

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
23:39 16.09.2021.

To mu je od poroda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije