Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulica Jovana Cvijića

Olivera Balašević pokazala kuću u kojoj je desetljećima živjela s Đoletom, jedan dio svima je zapao za oko

Olivera Balašević
Foto: Screenhot Youtube/Al Jazeera Balkans
1/8
16.09.2021.
u 15:24

Njihova ulica, ulica Jovana Cvijića, opjevana je mnogo puta u Balaševićevim pjesmama, a Olivera je u više navrata pokazivala kako izgleda njihov dom u toj ulici.

Legendarni kantautor Đorđe Balašević napustio nas je prije nešto manje od sedam mjeseci. Točnije, za tri će dana biti točno sedam. Fanovi diljem Balkana i dalje se teško nose s gubitkom, a posebno njegova udovica Olivera Balašević

No, Olivera pokušava nastaviti sa životom stoga se vratila poslu i promoviranju svoje knjige Planeta Dvorište, a tu i tamo pratitelje razveseli fotografijama na Instagramu. 

Njihova ulica, ulica Jovana Cvijića, opjevana je mnogo puta u Balaševićevim pjesmama, a Olivera je u više navrata pokazivala kako izgleda njihov dom u toj ulici. Par je desetljećima živio u njoj, a interijer odiše duhom Vojvodine.

Mnogima je za oko zapeo kredenac s čipkastim detaljima na kojemu Olivera drži začine i razne staklenke. Osim toga, pokazala je i predsoblje, ali i sobu i kuhinju. 

VIDEO>>Severina nam je potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

Komentara 6

PO
polifonije
16:09 16.09.2021.

balkansko žutilo.

TE
tek
16:57 16.09.2021.

Otvorio sam članak samo da kažem jedne mi se za njih

Avatar Mali Berica
Mali Berica
16:36 16.09.2021.

Balašević nikog ne zanima, a kamoli njegova žena i kuća, takve vijesti nemaju što tražiti u hrvatskim medijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije