Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
david guetta

Poznati glazbenik dobio sina s 24 godine mlađom partnericom, otkrio i koje su neobično ime dali dječaku

Pre-GRAMMY Gala & GRAMMY Salute To Industry Icons
Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com
1/9
18.03.2024.
u 09:03

DJ David Guetta i Jessica Ledon dobili su svoje prvo dijete kojem su dali ime Cyane.

Glazbenik David Guetta (56) dobio je prinovu. Poznati DJ dobio je treće dijete, a s partnericom, glumicom Jessicom Ledon (32) to mu je prvo dijete. Par je dobio sina, a David je na Instagramu potvrdio sretnu vijest.

"Ljubav je u zraku. Dobro došao, Cyane", napisao je glazbenik u opisu fotografije i tako otkrio neobično ime koje su dali dječaku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Guetta (@davidguetta)

Podsjetimo, David i Jessica zajedno su od 2014. godine, a par je u jednom trenutku i prekinuo. Naime, David i Jessica krajem 2022. godine udaljili su se.

– David se udaljio od Jess i njihovi životni stilovi jednostavno više nisu bili kompatibilni. On je morao biti na Ibizi preko ljeta zbog svoje tamošnje rezidencije, dok je ona bila u Americi. Imaju toliko zajedničke povijesti da smo svi oko njih mislili da su stvoreni jedno za drugo, ali nije tako ispalo. Nisu potpuno prekinuli kontakt pa se neki od nas nadaju da će se stvari popraviti. Prava je šteta jer su bili sjajan par, ali on si ne dopušta da se previše opterećuje oko takvih stvari – rekao je Davidov prijatelj tada za medije. 

Par je trudnoću potvrdio u studenome prošle godine na crvenom tepihu Latin Grammyja u Sevilli. Navodno se ne planiraju vjenčati jer glazbenik "više ne vjeruje u brak". Guetta također ima dvoje djece s bivšom suprugom Cathy Lobé (56). Imaju kćer Angie (16) i sina Tima Elvisa (20). S Cathy je bio u braku od 1992. do 2014. godine. 

VIDEO Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura

 

Ključne riječi

Komentara 2

CA
cactus
10:49 18.03.2024.

lako tako , ajd nek dobije sa 24 godine starijiom ako je muško

KI
kingtom
10:37 18.03.2024.

Od kada su DJi glazbenici? Svašta će novinari izmisliti. DJ je DJ - čovik koji pušta glazbu na radiju u kljubu na partiju i sl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije