Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZOVNA KOMBINACIJA

Poznata manekenka na crveni tepih izašla golog poprsja i preko grudi je nosila samo ogrlicu

Three Floors Premiere, Cannes Film Festival
Foto: Doug Peters/PA Images/PIXSELL
1/12
12.07.2021.
u 20:15

Ogrlica nazvana 'Trompe l'œil' djelo dizajnera Daniela Roseberryja i jesenske kolekcije koju je napravio za brend Schiaparelli.

Na šestom danu filmskog festivala u Cannesu uz pregršt premijera i zabave najveća atrakcija je bila manekenka Bella Hadid (24) koja se pojavila u posebno izazovnoj kombinaciji. Manekenka se na crvenom tepihu pojavila u otmjenoj crnoj haljini. Haljina je imala toliko dubok dekolte da je praktički bila golih grudi, a kako ne bi bila u potpunosti gola nosila je glomaznu ogrlicu od pozlaćene mjedi u obliku ljudskih pluća koja je prekrila cijela njezina prsa.

11 July 2021, France, Cannes: Model Bella Hadid attends the screening of the film "Tre Piani" during the 74th Annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals. Photo: Stefanie Rex/dpa-Zentralbild/dpa /DPA/PIXSELL
Foto: Stefanie Rex/DPA/PIXSELL
Dodajmo i da je ogrlica nazvana 'Trompe l'œil' djelo dizajnera Daniela Roseberryja i jesenske kolekcije koju je napravio za brend Schiaparelli. 

Three Floors Red Carpet NG Bella Hadid on the red carpet, attending the ‘Tre Piani (Three Floors)’ screening held at the Palais Des Festivals in Cannes, France on July 11 2021 as part of the 74th Cannes Film Festival. Photo by Nicolas Genin/ABACAPRESS.COM Genin Nicolas/ABACA /PIXSELL
Foto: Genin Nicolas/ABACA/PIXSELL
Manekenka je na poznati filmski festival došla pogledati film "Three Floors" talijanskog redatelja Nannija Morettija. Radnja filma prati živote tri obitelji koji pripadaju srednjoj klasi, a žive na različitim katovima iste zgrade. 

Dodajmo i da je manekenka prije nekoliko dana na svojem Instagram profilu objavila je album fotografija iz Francuske, među kojima se nalazi i fotografija kojom je potvrdila vezu s novim dečkom, redateljem Marcom Kalmanom s kojim je na festivalu. Ostale objavljene fotografije vezane su s pariškim tjednom mode na kojem je Hadid nosila reviju.

Podsjetimo, manekenka nosi velike svjetske revije, a na svojem Instagram profilu diktira trendove. Na mnogim fotografijama nalazi se jako oskudno odjevena, a često prakticira i nenošenje grudnjaka, kao i u ovoj situaciji.

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston postala hit na društvenim mrežama: ' Ista je!'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar horuk
horuk
20:48 12.07.2021.

Mala pluca, preferiram velika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije