Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sestra ju prijavila

Severinina odvjetnica: 'Ne radi se o tome da je ona nanijela ozljede sestri, već obrnuto'

Severinina odvjetnica dala je izjavu medijima
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
1/21
30.08.2022.
u 20:22

Odvjetnica Jasminka Biloš dala je izjavu za medije nakon izlaska iz zagrebačke policije gdje je pjevačica dala izjavu.

Pjevačicu Severinu Vučković (50) zagrebačka policija uhitila je na zagrebačkom aerodromu oko podne u utorak, i to na zahtjev splitskih kolega koji su raspisali potragu za pjevačicom nakon neprimjerene prepirke koja se dogodila u splitskom domu majke poznate pjevačice.

Njezina odvjetnica Jasminka Biloš izjavu je dala po izlasku iz zagrebačke policijske stanice u Heinzelovoj ulici gdje je pjevačica ispitivana u posljepodnevnim satima. Odvjetnica je potvrdila da Severina nije uhićena već je na slobodi. 

- Severina je saslušana u PU Zagrebačkoj radi prijave njezine sestre Marijane Popović. PU zagrebačka postupala je po zahtjevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja, fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović - kazala je Biloš i dodala da je Severina napadnuta i žrtva nasilja. 

Podsjetimo, prema izjavi sestre Marijane koju je dala splitskoj policiji, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prema sestri Marijani, žestoko hrvale i šamarale nakon čega je pjevačica otišla na svoju stranu, a njezina sestra u bolnicu. Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom koja je potom privedena na zagrebačkom aerodromu. 

No, prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pjevačicu koju je napala i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

Nakon privođenja javila nam se i majka pjevačice, Ana Vučković. 

- Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru! - kazala nam je. 

VIDEO>>Milan Popović i Igor Kojić sada su prijatelji: Milan mu je bio na rođendanu, a otkrio je i što mu je poklonio.

Komentara 15

FA
Fake
21:13 30.08.2022.

Dno dna.

BE
Berri
20:54 30.08.2022.

Nema tjedna da Severina nije u Crnoj kronici. No, mora se priznati da Sevka napreduje jer njezine izgrede sada opravdava advokatica, a do nedavno je to bio posao Tomice- estradnog strukovnog savjetnika

SP
Sparks18
20:57 30.08.2022.

U vrijeme osvajanja američkog zapada, pevaljku bi okitilu perjem i ljepljivom tekucinom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije