Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI GODIŠNJICU

Potvrdili su ljubav: Beyonce i Jay-Z obnovili bračne zavjete

beyonce
Pixsell
07.04.2012.
u 12:42

Portal MediaTakeOut.com piše da su Beyonce i Jay-Z obnovili bračne zavjete na četvrtu godišnjicu braka, 4. travnja, točno u ponoć. Izmijenili su i novo prstenje

Slavni par četvrtu godišnjicu braka proslavio je obnovom bračnih zavjeta. Ispred bliskih prijatelja i slavnih gostiju izmijenili su i novo prstenje, piše MediaTakeOut.com. Među gostima je bila i Oprah Winfrey. Portal piše da je Beyonce svoju ljubav prema Jay-Z-ju (42) potvrdila 4. travnja u ponoć, točno na godišnjicu. O njihovoj namjeri da obnove zavjete prvi je pisao časopis Star. Svečanost je navodno bila u njihovom domu u New Yorku.

Početkom ovog tjedna Beyonce je na jednoj društvenoj mreži objavila niz privatnih fotografija. Među njima je i nekoliko njih s Jay-Z-jem. Par je u siječnju dobio kćer Blue Ivy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije