Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak ne ide na farmu

Pokos progovorila o realityju: 'Financijski sam neovisna pa ne pristajem na loše uvjete'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/5
20.08.2020.
u 10:39

- Doživjela sam već više puta da se projekti reklamiraju mojim imenom bez da su sa mnom potpisali ikakav ugovor. Upravo zbog nemogućnosti kontrole nad upotrebom mojeg imena u javnosti napustila sam Hrvatsk- kaže Vlatka.

Nedavno je sa snimanjem započela nove sezona popularnog realityja 'Farma', a u njemu se ipak neće naći Vlatka Pokos kako se šuškalo. TV voditeljica koja već godinama živi i radi u Kanadi razočarana je, kaže, što ju konstantno zovu na sudjelovanje u reality formatima.

1/9

- Za mene će zauvijek ostati enigma zašto me televizije nisu angažirale kao profesionalca, nego me neprestano pozivaju u raznorazne reality projekte. Doživjela sam već više puta da se projekti reklamiraju mojim imenom bez da su sa mnom potpisali ikakav ugovor. Upravo zbog nemogućnosti kontrole nad upotrebom mojeg imena u javnosti napustila sam Hrvatsku. Nažalost, u hrvatskom javnom prostoru i uopće u takozvanom show businessu svi bi htjeli glamur i reklamu bez adekvatne novčane kompenzacije - kazala je Vlatka za 24 sata.

Ipak, svjesna je da mnogi u reality showove ulaze jer njima nastoje osigurati svoju egzistenciju.

- Mnoge javne osobe u Hrvatskoj su u nezavidnoj financijskoj situaciji, stoga pristaju na, ponekad, ponižavajuće uvjete. Na loše uvjete nisam pristajala ni kad sam živjela u Hrvatskoj, a kamoli sad kad sam financijski neovisna. Generalno o reality projektima imam loše mišljenje, mislim da su zaglupljujući. Međutim, ponekad mogu osobi dati priliku da pokaže ljudima kakva doista jest. Možda, jer se s onim što se pušta u javnost može manipulirati – dodaje Vlatka i otkriva da su je do sada zvali u brojne domaće, ali i regionalne showove.

- ‘Celebrity Big Brother’ i ‘Survivor’, u gostovanje u ‘Mijenjam ženu’, u neke srpske projekte, mislim ‘Farmu’, ne sjećam se više točno. Bilo je i raznih prilično bolesnih ideja tipa vođenja emisija s golim sudionicima itd. Ipak, rado bih sudjelovala u ‘Plesu sa zvijezdama’ i žao mi je što nisam mogla sudjelovati u emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato’ zbog drugih obveza - zaključuje Pokos.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:21 20.08.2020.

Svaki put kaže novi razlog zašto je napustila Hrvatsku, ovo je već negdje 7.

TO
tokofulihafner
10:56 20.08.2020.

Manolić ti je sad slobodan.

DV
dvor
11:34 20.08.2020.

auuuu,ispadoše joj silikoni krroz dekolte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije