Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavite se!

Ljubav je na selu: Kreće šesta sezona potrage!

ljubav je na selu
Foto: PR FOTO
1/3
03.04.2015.
u 13:51

Nova sezona omiljene emisije samo što nije počela, a voditeljica Marijana Batinić već se počela pripremati za odlazak na selo, romantično putovanje kroz Hrvatsku i potragu za novim ljubavnim parovima.

Brakovi, veze, romantična vjenčanja i ljubavi koje traju i danas – tako zvuči epilog pet uspješnih sezona dokumentarne sapunice „Ljubav je na selu“. U potrazi ste za nekim kome ćete darovati svoje srce? Prijavite se, jer tko zna, možda baš vas pogodi Amorova strelica!

Šesta sezona omiljene emisije samo što nije počela, a voditeljica Marijana Batinić već se počela pripremati za odlazak na selo, romantično putovanje kroz Hrvatsku i potragu za novim ljubavnim parovima.

– Raduje me početak još jedne nove sezone i pozivam, kao i svaki put do sada, i mlade i one starije da se ohrabre i prijave! Nedavno sam se čula s jednim parom koji se upoznao upravo u našem showu, javili su mi da su dobili bebicu, vršnjakinju mojoj Emi. A kako sam i ja sada sva „u pelenama“ nadam se da će nam u ovoj sezoni Amor donijeti nove ljubavi, a roda puno malih beba – kazala je Marijana Batinić

Jedino što nam trenutačno nedostaje su kandidati! Stoga pozivamo sve usamljene farmere i farmerice da idiličnom životu na selu dodaju i zadnji djelić slagalice koji joj nedostaje – njega ili nju, osobu svog života i srodnu dušu!

Svi odvažni koji se ne boje upustiti u ljubavnu pustolovinu života fotografiju i pismo prijave mogu poslati na e-mail adresu ljubavjenaselu@rtl.hr ili se mogu prijaviti pozivom na broj 060 501 556 (cijena poziva 3,49 kn/min iz fiksne, odnosno 4,78 kn/min iz mobilne mreže). Također, prijaviti se mogu i porukom „farmer“ (u kojoj je i vaše ime, prezime, dob i mjesto) na SMS 666555 (cijena 3,72 kn/sms). 

Život na selu je ljepši udvoje, stoga – sretno!

>>"Ljubav je na selu": Samci primili stotine pisama "budućih" žena

>>"Ljubav je na selu": U potrazi za istinskom srećom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije