Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOKVIRILA USPOMENU

Pjevačica zgrozila fanove nakon što je napravila 'umjetničko djelo' od pupčane vrpce

Rochelle Humes
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
13.03.2017.
u 11:38

Ponosna majka, koju znamo iz pop grupa S Club 8 i i The Saturdays, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je pupčanom vrpcom oblikovala riječ Love (ljubav), a tu je uspomenu i uokvirila.

Britanska pjevačica i TV voditeljica Rochelle Humes (28) našla je jedinstven načind a obilježi rođenje svoje kćerkice Valentine Raine. Ponosna majka, koju znamo iz pop grupa S Club 8 i i The Saturdays, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je pupčanom vrpcom oblikovala riječ Love (ljubav), a tu je uspomenu i uokvirila.

Pored te "kreacije" nalazi se i bočica u kojoj su tablete od posteljice. Radi se o tabletama napravljenim od ženine posteljice koje su postale hit u svijetu kod novih majki. Uzimaju ih kako bi nakon poroda dobile niz hranjivih sastojaka,a njihovim uzimanjem već su se pohvalile i Coleen Rooney, Kim Kardashian i January Jones.

Dok su Rochellini fanovi hvalili tablete od posteljice, čini se kako se nikom nije svidjela "kreacija" s pupčanom vrpcom.

- Najbolesnija stvar koju sam ikad vidjela - napisala je jedna od Rochellinih pratiteljica, dok je druga dodala kako je "apsurdno da netko na ovaj način čuva trulo meso".

Rochelle se prije sedam godina udala za Marvina Humesa, pjevača grupe JLS. Prije četiri godine dobili su prvu kćerkicu Alaiu-Mai. 

 

 

After being very curious I took the plunge, so excited to feel the benefits..Thanks so much Danielle @placentaplus 👸🏽💝

A post shared by R O C H E L L E H U M E S (@rochellehumes) on

>>Kesha umjesto nakita oko vrata nosi vlastitu posteljicu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije