Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petra Kovačević

Hrvatska pjevačica: Marihuanu je Bog stvorio, tko je Vlada da kaže da je Bog u krivu

Foto: Borna Filić/PIXSELL/Ilustracija
1/3
23.11.2017.
u 13:39

Mislim da ljude treba uputiti da marihuana nije droga, napisala je na Instagramu pjevačica Petra Kovačević i izazvala burnu raspravu.

Petra Kovačević (23), mlada pjevačica koja se proslavila hitom "Buka, galama", ponovno je potaknula kontroverzno pitanje o legalizaciji marihuane u svojoj objavi na Instagramu, čime je izazvala burnu raspravu među fanovima.

"Mislim da ljude treba obrazovati o činjenici da marihuana nije droga. Marihuana je biljka i cvijet. Bog ju je postavio tu. Ako ju je On postavio da raste, što daje vladi pravo da kaže da je Bog u krivu? Ona raste prirodno na našoj planeti. Zar nije ideja o stavljanju prirode van zakona malo... neprirodna?" napisala je Petra.

 

 

 

Petra je uz tekst objavila i svoju fotografiju na kojoj "slučajno" pozira u majici na kojoj piše "cannabis" (konoplja). Reakcije pratitelja su podijeljene, ima onih koji podržavaju Petrin stav, a i onih s čijim se mišljenjem kosi. Tako je, recimo, prvi komentar negativan:

– Ne, ne draga moja, Bog nam je dao slobodu, ali ne i "odobrenje" da radimo sve što možemo i želimo. Moglo bi se tako raspravljati o bilo kojoj vrsti opijata, jer svi opijati zapravo dolaze iz prirode. Uostalom, kod mnogo "korisnika" marihuane pokazalo se štetno djelovanje za mozak i kompletan živčani sustav. Nažalost, na neke ljude ostavi dugotrajne posljedice. Tako da promoviranje marihuane kao takve nije primjereno, pogotovo govoriti da je marihuana s Božje strane.

Ima i sarkastičnih komentara:  – Apsolutno podržavam slavnu pjevačicu. Tko ste vi da branite Božju kreaciju... Eto, zašto sebi Petra ne bi složila fritaju sa zelenom pupavkom? Tko smo mi da joj branimo jesti ono što je dragi Bog stvorio...

Ima i onih kojima je Petra porasla u očima ovom objavom te je dobila nove fanove: – Mila moja, od danas te slušam svakodnevno.

U svakom slučaju, reakcije rastu, a Petra odgovara svojim fanovima objavom novih fotografija, tako da su na njenom profilu već objavljene dvije fotografije u spomenutoj majici, čime jasno daje do znanja da je zauzela svoj stav i ne misli ga promijeniti.

1/5

 

Komentara 83

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:24 23.11.2017.

Uh sto je pametna. Dogurace do strucnog suradnika vecernjeg.

DU
Deleted user
14:19 23.11.2017.

Stvori Bog i gljive ludare pa ih nitko ne preporuča.

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
14:45 23.11.2017.

to je ta progresivna manjina koja nama večinskim zatucanim katolicima želi objasniti svoju nakaradnu sotonsku filozofiju da je droga ok da je gey ok sve bolesno mora biti ok,,,pitati ću je ja kad joj igla viri iz ruke i bude u komuni koju bdw uvjek vode neobrazovani primitivni katolici dok će joj urbani prijatelji kao kukavice ostaviti dali i dalje tako misli,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije