Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret rođendanu

Oženio se 30 godina mlađom i šokirao sutkinju, a jedan poštar radio je samo za njega

Ana i Vlado
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/13
29.03.2024.
u 17:30

Glazbena ikona Vlado Kalember sljedećeg mjeseca slavi 71. rođendan. Iza sebe ima bogatu i sadržajnu karijeru, a ništa drugačije nije bilo ni na privatnom planu.

Pjevač Vlado Kalember (70) ubrzo će proslaviti 71. rođendan. Jedan od najvećih zavodnika bivše države 1978. je osnovao vlastiti bend "Srebrna krila" koji je u to vrijeme predstavljao glazbenu i stilsku avangardu te izazvao veliki interes tadašnje publike kao prvi pravi domaći boy bend. Za Kalemberom kao alfom i omegom sastava uzdisale su žene diljem Europe. Odlikovao ga je upečatljiv vokal i atraktivan izgled, a glasio je za velikog zavodnika.

Iza sebe ima dugu i uspješnu karijeru, kako unutar grupe, tako i pojedinačnu. Njegovi hitovi slušaju se i danas, a u prilog mitskom statusu ide i podatak kako je imao vlastitog poštara zaduženog za slanje samo njegove pošte, dok je drugi raznosio ostalima. 

Godinama je odolijevao svadbenim zvonima, sve dok 2006. njegovo srce nije osvojila 30 godina mlađa hrvatska violončelistica Ana Rucner (41). Iako su im mnogi zli jezici predviđali ekspresan kraj, par je pobijedio predrasude, godinama održavao zajedničke nastupe, njegovao ljubav iz koje je proizašao njihov sin Darian te se naposljetku sporazumno rastao nakon osam godina braka.

GALERIJA Robert i Anica Kovač

Ana i Vlado
1/48

Rucner je u jednom intervjuu istaknula da je razlazu ipak kumovala razlika u godinama, koja je s vremenom postajala sve veći problem, uz to što je u brak ušla vrlo mlada, neiskusna i nezrela. Ipak, kritičarima odnosa nisu dozvolili završnu zadovoljštinu tako što su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima. U tom duhu Vlado je prepričao jednu neuobičajenu situaciju iz sudnice: - Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li to neka showbiz fora. Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati - prisjetio se pjevač. Glavno pogonsko gorivo za takav stav je dobrobit njihovog sina. 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Kalember se u nedavnom velikom razgovoru za Story otvorio o odnosu s bivšom suprugom: - Kada smo se upoznali, bila je mlada čelistica kojoj je trebao netko kao ja, da joj skrati put do nekih spoznaja. Danas joj više nitko ne treba, potpuno je formirana i izgrađena i jako dobro zna što radi. Imamo sina i svaki dan komuniciramo. Oboje smo normalni, razumni ljudi, nema razloga za drugačije odnose - bivši frontmen Srebrnih krila ima samo riječi hvale za majku njegovog djeteta.

Priznao je i da nakon razvoda živi sam i objasnio znači li to da ne daje priliku novoj ljubavi: - Kako ne? Kanim se ženiti još barem nekoliko puta. Imam samo 71 godinu - šaljivim tonom zaključuje Kalember.

VIDEO Dado Topić otvoreno o pjesmi Baby Lasagne: 'Totalni promašaj'

   

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar TheJack
TheJack
21:07 29.03.2024.

Ona k'o Melina.

LU
luftbrenzzer
11:45 30.03.2024.

Sve možeš prevariti osim prirode...., vremenski valjak melje sve pred sobom, bez izuzetka.

MA
Mandrak99
11:28 30.03.2024.

Da se nije udala za vladu kalendara nitko nikad ni cio za nju ne bi....s namjerom i proračunato ušla u brak da dobije dijete i bude poznata...takvih imamo danas mnoštvo zovu se sponzoruše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije