Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
britain's got talent

Ovo je pobjednik britanskog talent showa i rasplakao je sve redom

Foto: Youtube Screenshot
1/4
03.06.2019.
u 22:15

Na pragu 90. godine, Colin Thackery pjesmom odnio je pobjedu u "Britain's Got Talent", a izvedbu je posvetio preminuloj supruzi.

Colin Thackery (89) ide kući pjevajući! Pobjedio je u showu "Britain's Got Talent" i osvojio novčanu nagradu od dva milijuna kuna te će pjevati pred kraljicom na "Royal Variety Performance".

- Šokiran sam, to je nevjerojatno, ne znam što da kažem - rekao je umirovljenik nakon što je pobijedio u showu gdje je pjevao "We'll Meet Again", "Wind Beneath My Wings" i "Love Changes Everything".

Nakon pobjede umirovljenika, gledatelji nisu prestajali izražavati oduševljenje na društvenim mrežama, a on tvrdi da može umrijeti sretan.

- Mogu umrijeti sretan ako ću pjevati pred kraljicom - rekao je 89-godišnjak kojem su se na pozornici bili pridružili i kolege iz zbora "Royal Hospital Chelsea", a pjesmu je posvetio preminuloj supruzi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije